Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom mindig később...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom mindig később találkozik velem a hobbija miatt. Hagyjam ott?

Figyelt kérdés

Egy héten 1-2 napot töltünk együtt, de még ezeken a napokon is később találkozunk azért, mert ő a hobbiját űzi, és hamarabb is hazamegy. Mikor kérdezem miért, az a kifogása, hogy másnap megy dolgozni.

Rosszul esik, amiért még ezt a kevés napot egy héten nem arra használná ki, hogy többet legyünk együtt, hanem a hobbijára. De volt már úgy hogy 2 nap helyett egyet töltöttünk együtt, persze a hobbi miatt.

2023. nov. 20. 18:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2%
Megérdemlitek ,ti választottátok. 😂 normális pasik meg szinglik.
2023. nov. 20. 21:00
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

Nem egyszerű. Szerintem vannak azok a helyzetek ahol két fél nem illik össze, már csak a hobbi miatt sem. És senki nem szemét azért, mert szereti a hobbiját. Egyszerűen olyan partnert kell keresnie, találnia akit ez nem zavar.

Nyilván meg kell találni az összhangot is, nekem is valamennyire háttérbe szorult a hobbim bármennyire is imádtam. Végül más miatt nem folytatódott a kapcsolat.

2023. nov. 20. 21:51
 13/18 anonim ***** válasza:
15%

Igen szerintem is hagyd ott. Mindegy milyen okból nem találkozik veled. Nekem volt olyan, aki ugyan találkozott velem, de csak azzal a feltétellel, ha én átmegyek hozzá, mert ott van a számítógépe és mindig kockult, nem foglalkozott velem, nem akart szexelni sem. Úgyhogy bár fizikailag egy légtérben voltunk de ha ott helyben felvágom az ereimet se tűnik fel neki. Volt olyan aki csak nem szeretett társaságban lenni pedig elvileg szerelmes volt belém, de jaj neki kell napi 5 óra egyedül lenni... Na meg olyan is aki inkább cigizett és azt nem előttem akarta mert engem zavart ezért heti 50 percet találkoztunk abból 45 perc arról szólt hogy nézte a vonatot hogy indul haza.

Ja és heti 1-2 tali kva kevés, a normális a 4-5 és az összeköltözés fél év után (ha felnőttek vagytok).

2023. nov. 21. 11:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak máson van neki a fókusz, valószínűleg introvertált, és kell neki a feltöltődés. De nyilván azért persze hozhatna néha kompromisszumot.
2023. nov. 21. 13:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem lakunk közel annyira egymáshoz, hogy mindennap találkozzunk. Azért találkozunk heti 2-szer.
2023. nov. 21. 13:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked kevés, neki elég így. Lehet, hogy nem vagytok egymásra hangolva.
2023. nov. 21. 13:41
 17/18 anonim ***** válasza:

A horgászattal pont az a baj, hogy v.sz.l. hétvégén tudja legjobban űzni. Viszont érdemes volna finoman megbeszélni vele, hogy ez zavaró és esetleg le tudná-e korlátozni minden második hétre.

35/F

2023. nov. 22. 10:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát nem azért mondom, de a mániákus horgászok általában kretének... finoman szólva sincs egy szinten az IQ-juk mondjuk a műholdszpottolókkal vagy a farkastenyésztőkkel.
2023. nov. 22. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!