Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ennyire rosszat tettem?
Barátnőm autót szeretne venni hamarosan.
Erre kérdeztem tőle hogy akkor miert nem volt elég egy karácsonyi pulcsit venni és nem annyi mindent és ami marad eltehette volna a kocsi árához.
Erre ott hagyott a szobában es sertodott hangon beszélt.
Szépen mondtam ezt neki, h miért nem így csinálta..mivel az elmúlt 3hetben is vett az irodájába dekor cuccokat stb..
Együtt élünk , külön kasszán. De nem fillérezunk egymás felé
Mi nemrég vettünk házat. Mivel nekem közel sem volt annyi megtakarításom, mint a páromnak, ezért eleve úgy írattuk meg a szerződést az ügyvéddel, hogy 1/8-ad arányban vagyok tulajdonos, így volt korrekt és valós az összeg, amit beletettünk.
Mondjuk, nálatok az sem mindegy, hogy mennyire akarjátok a közöset. Mert ha csak te akarod, akkor így nagyon lassan fogjátok elérni a célt.
13as neki összesen kb van 4m ftja .
De ha ezeket nem csinálná és tudatosabb lenne akkor a segítséggel amit kapunk meg a keresetevel az 5év alatt lenne már kb 8mja..
Nekem kb 20van amit spóroltam eddig
De akkor ezeket a dolgokat már rég meg kellett volna beszélnetek egymással. Miért nem beszéltek meg egy fix összeget, amit mindketten félretesztek havonta, mintha nem is lenne és senki nem nyúlhat hozzá akkor sem, ha ég a ház? Engem így tanított meg spórolni a párom, mindig azt mondta, tegyek magamnak félre annyit, amennyit biztosan nélkülözni tudok és felejtsem is el, mintha nem is lenne az a pénz. Rögtön megtanultam beosztani azt, ami maradt és ezért nagyon hálás vagyok neki, mert így sokkal hasznosabb dolgokra tudok költeni, mint amikre apránként elköltöttem volna.
DE! Ez csak úgy működik, ha tényleg mindketten nagyon komolyan a közös jövőn gondolkodtok.
"Szépen mondtam ezt neki, h miért nem így csinálta..mivel az elmúlt 3hetben is vett az irodájába dekor cuccokat stb.."
Mit mondtál szépen? A felesleges bele ugatást? Azért nem úgy csinálta, mert nem úgy gondolkodik, mint te. Az hogy azt mondta figyelembe veszi a véleményedet kocsi ügyben, az nem azzal egyenlő, hogy leugatod miért vett 2 pulcsival többet mint szerinted kellett volna.
"és ami marad eltehette volna a kocsi árához."
Komolyan gondolod, hogy 10-20ezer Ft bármit is számított volna egy kocsi árviszonylatában? Vicc vagy...
#17, Mert ez így ebben a formában az. Mindegy, hogy szerinte szépen mondta. Nem az a lényeg. Ennek a megjegyzésnek max akkor lett volna értelme, ha még gyűjtene rá, de a további kommentekből ítélve, meg hogy van 4M félretéve, nem ezt gondolom.
Most miért ne költhetne még magára pluszban csak azért mert kocsivásárlási tervei vannak? Nem mindenki ilyen hóher mint a kérdező, aki szerint csak annyit kellene költeni, amennyiből még pont nem halsz éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!