Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan kapcsolatod ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan kapcsolatod ahol nem volt komolyabb gond de mégse működött?

Figyelt kérdés

Mi így vagyunk. Nem veszekszünk kiabalunk egymással.

Elvagyunk. Ő hobbiját csinálja én tvzek.

Alapvetően jól össze tudunk dolgozni.

De valami miatt mégsem olyan a kapcsolat mint volt/ vagy kellene lennie.

Több éve együtt.

2023. szept. 30. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam az előző párkapcsolat volt ilyen. Pikk-pakk összedolgozva,bármit meg tudtunk csinálni. De én nem tudtam ráhangolódni. Rájöttem arra,hogy az a bibi,nem vagyok bele szerelmes, csak szeretek vele lenni..Azt egy egyszerű baráttal is lehet..de ha valakivel mondjuk egy életet tervezel,és közös jövőt szeretnétek,oda az "elvagyunk" kevés. Én akkor ijedtem meg, amikor arra gondoltam,hogy 20 év múlva is vele kell lennem..Nem éreztem azt a pluszt, ami miatt vele kellett volna maradnom,hiába jöttünk ki egyébként jól. AZ ágyban megmutatkozott, hogy a kémia,és az érzések részemről nem volt meg. Nem bánom a szakítást. Neki is,és nekem is így volt a legjobb.29/n
2023. okt. 1. 00:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Ahogy az első is írta, ezt hívják úgy, hogy nem vagy szerelmes.
2023. okt. 1. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Az élet szerintem több ennél, hogy valakivel csak ellegyek. Nem azt mondom, nem kell irreális elvárásokat sem kergetni, és állandóan valami eszeveszett tűzre, izgalomra áhítozni. De ez, amit te és 1-es is leírtatok, egy lagymatag állapot, egy jó kapcsolat ettől azért sokkal több. Képzeld el pl tényleg azt, hogy 10-20 év múlva is vele leszel, milyen lenne ennyi idő csak és kizárólag vele. Ha nem tetszik a gondolat, jobb elengedni egymást.
2023. okt. 1. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem építitek egymást, nem egymáshoz illetek.
2023. okt. 1. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!