Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hanyagol a ferfi milyen praktikaval szerezzem vissza a figyelmét?
#7 Nekem működik. Logikus észérveket ütköztetünk illetve azt is lehet mondani hogy ki mit hogyan élt meg és mit szeretne.
Úgy is lehet vitázni, hogy a nőnek érzelmi, a férfinak meg logikus érvei vannak.
Én nőként tudok logikusan érvelni, és be tudom látni, hogy a másiknak igaza van, úgy is, hogy meg vagyok bántva. Erre megoldás hogy "Tudom, hogy igazad van, de nekem ez így meg úgy esett és most erre meg arra van szükségem". A pasitól meg elvárható az, hogy belássa, ha ő hibázott, tudjon bocsánatot kétni, köszönetet mondani, és megérteni azt, hogy a nő meg van bántva / szomorú, miközben mindketten tudják, hogy esetleg a pasinak van igaza. És meg tudja vigasztalni, partnerként, együtt keresnek megoldást. Elvárt az is, hogy a nő tudja mondani mi a baja, mit szeretne. Ugyanez a pasiktól is. Szerintem ez alapvető emberi kommunikáció, csak sokan képtelenek rá.
Nem érdekel, ha a többség képtelen rá, a lényeg, hogy akivel kapcsolatban vagyok, az rendelkezzen ezekkel az alap képességekkel. (Együttélős boldog kapcsolatban vagyok, kb 2 éve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!