Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy a párom sose akarja meglátogatni az én családom?

Figyelt kérdés
Ő 29, én 27 éves vagyok, 3 és fél éve vagyunk együtt. Kezdetben a covid miatt nem tűnt fel minden dolog, de mostmár van ami egészen zavar. Az én anyukám Békés megyében él, én Baranyába jöttem dolgozni, itt ismerkedtem meg vele. Kvázi egy utcában lakik a szüleivel, így evidens, hogy velük többet vagyunk mint édesanyámmal. A nyáron velük is mentünk kb mindenfelé is, eközben kértem a párom, hogy jöjjön el velem a testvéreimhez Zalaegerszegre, de nem akart, mert ő introvertált és nem szereti a tömeget, sok idegent, idegen helyet. Igyekeztem megértően viselkedni, de amikor kifejtette világosan, hogy idén az ünnepek alatt 2 napra se látogat el velem haza édesanyámhoz és az ottani rokonaimhoz, akkor nagyon csalódott lettem. Úgy érzem, a saját családját sokkal nagyobbra tartja (ami valahol normális) mint az enyém, miközben nekem alkudozni kellett ahhoz is, hogy kettesben töltsünk minőségi időt,ne csak a szüleivel és a testvérével, ő két napra sem hajlandó eljönni mert messze van és unatkozik. Ez normális így, csak én veszem borzasztóan a lelkemre? Vagy elvárhatnék tőle ennyi rugalmasságot úgy,hogy ő introvertált? Ez a későbbiekben, esetleg egy gyerekkel is nem fog komolyabb gondot okozni?
2023. nov. 19. 19:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szinten nem normális, hogy ha te elmész akkor fordítva is működnie kellene a dolognak. Mondjuk én több napos , ott alvós dologra nem mennék el a párom szüleihez rokonaihoz. Meg ha a távolság miatt nehéz is max ilyen délutáni programokat szervezni.. De cserébe tőle sem várnám el ezt visszafelé. Nálatok inkább az a gond, hogy ez egy egyoldalú dolog. Ha egyik fél sem erőlteti rá ezt a másikra akkor jobb a helyzet. Vagy ha kölcsönösen megy ide oda akkor is. Szamomra inkább itt az a gond, hogy egyik fél elvarja de cserébe ő meg semmit nem tesz. Ez inkább a gond .
2023. nov. 22. 06:03
 22/22 anonim ***** válasza:
66%
És sztem ha netán lesz gyerek akkor ebből még több konfliktus lesz.
2023. nov. 22. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!