Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy a párom sose akarja meglátogatni az én családom?
Nem normális. Azért mindenkinen lehetne ennyi megértés a párja iránt, mindenkinek alkalmazkodni kell egy kapcsolatban a másikhoz.
Ha lesz unoka, a kérdező anyja (gondolom a kérdező a pasi) sosem láthatja majd, tekintve, hogy azért pici babát/gyereket nem viszünk el az anyja nélkül?
Az előző pár válaszból látni lehet, hogy miért megy tönkre a házasságok fele.
Nem 1-2 hónapos, hanem 3.5 éves kapcsolatban normális egy akkora életképtelen balf@sznak lenni, hogy ne bírj ki egy fél napot a párod családjával az "introvertáltságra" hivatkozva. 🤦
Gyerek esetén is gondolom ki kell zárni majd a nagyszülőt, mert "introvertak" vagytok, vagy hogy? 😀
Volt nekem egy exem, aki ugyanezt csinálta, de még megspékelte azzal is, hogy folyton kritizálta a családomat és olyanokat mondott, hogy "jobban jársz, a mi családunkkal vagy, mert itt legalább normális közegben lehetsz".
Sajnos, baromi szerelmes voltam, így mire feleszméltem, már a szülői házukat bővítettük, hogy ott éljünk. Sokára ugyan, de megjött az eszem és léptem.
Ne várd meg, míg teljesen elmar a családodtól. Vagy a másik verzió, hogy mindig egyedül mész a családodhoz, de gondolom, nem úgy tervezed leélni az életed, hogy az ünnepeket te külön töltöd a saját családoddal, ő pedig szintén a sajátjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!