Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Rosszul esne, ha a párotok husinak becézne közvetlen a hízásotok után?
Ilyen nagyjából +5-10 kg esetén.
Egyáltalán nem úgy mondja, mint valami sértést, meg kifejezetten azt érezteti, hogy amúgy nagyon bejön neki az a pár plussz kiló.
#20 Amikor megismerkedtünk, akkor is hasonlóan nézett ki, mint most, csak neki közbejött egy stresszesebb időszak, egésznapos rohanás, kevés ideje is volt, néha annyira, hogy kihagyott étkezéseket, mert nem volt ideje. Akkor fogyott le nagyon, aminek kifejezetten nem örült. Tulajdonképpen annyit "hízott" vissza, amennyit fogyott. Teljesen normális alakja van, csinos, egyáltalán nem kövér, már nem látom a bordáit, ha a hátán fekszik, kb ennyi a változás.
Kb akkor oldódott meg a stresszes időszakkal járó gond, amióta összeköltöztünk.
#22 Miért kéne mindenképp akarnia azt, hogy abbahagyja, ha nem is biztos, hogy ez a gondja a barátnőjének? Mert nem biztos, hogy ez a baj! A kérdező azt írta, hogy a csaj reakciója úgy furcsa, mint amikor először szerelmemnek kezdte hívni. Ebből kiindulva nagyon nem egyértelmű, hogy tényleg ez a becenév a baj.
Azt már tudjuk, hogy a csajt nem zavarja a hízása, mert pont azt nem szerette sajátmagán, hogy korábban lefogyott a stressztől. Szerintem azért elég egyértelmű a megadott kontextusokból, hogy a kérdező dicséretnek szánja, amikor husinak hívja a barátnőjét.
Egyébként ezek a becenevek szimplán csak "aranyosak", nem pedig a valóságot tükrözik. Engem is gyakran hív picúrnak a párom, pedig azért a 180 feletti magassággal, kigyúrtan minden vagyok, csak pici nem. :D
#24 De ez minden esetben rosszul esne? Olyan esetben is, mint ami a kérdezőnél van, hogy
ad1) a csaj valójában nem "husi", csak visszajött az a súly, amit lefogyott a stressz miatt, és nem örült a fogyásnak (mármint a csajszi nem örült neki)
ad2) a párja úgy mondja neki, hogy "husi", hogy mellé érezteti, hogy mennyire imádja, hogy ilyen, vonzónak tartja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!