Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell újra és újra ebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell újra és újra ebbe belefutni?

Figyelt kérdés

Sokszor voltunk olyan helyzetben ami ha nem ennyire kényelmes simán minden vita és sértődöttség nélkül megoldható, persze ilyenkor jön hogy nekem ő nem fontos, meg majd megoldja akkor stb.

Mai eset:

Tegnap este 7 előtt ért haza kérdeztem elmegyunk tankolni (2percre van a kút) ő nem, majd reggel.

Tudja hogy 9kor nyitnom kell, az üzlet sincs messze 2perc. Tudja hogy a készülődés neki több idő de 8.40kor még készül.

Mondtam hogy siess, erre még ő sértődött be meg h nem fontos ő nekem majd megoldja és menjek akkor nyitni és mi van ha pár percet kések..(de este 11ig az ő leleteit szkenneltem például h mindenképp elkuldjuk minel előbb..)

2023. nov. 18. 09:21
 1/6 A kérdező kommentje:
Ő nem szeret tankolni, nekem nem lehet jogsim.
2023. nov. 18. 09:21
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Már megint te? Nem unod már, hogy évek óta itt nyavalyogsz? Szakítsatok már.
2023. nov. 18. 09:25
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

Vannak akik nem szerveznek elore pontatlanok vagy munkabol is kesnek.

Nekem eddig olyan barataim voltak akik ezeket mind rühellik hogy vki nem tud időben megjelenni meg összevissza van.

Az ilyeneket lehordják, terrorizálják.

Már átvettem én is ezt tőlük.

Ha vki miatt en nem tudok időben elindulni, meg összevissza logisztikáz aztán miatta szívunk másnap, azt nem teszik már zsebre amit tolem kapnak. Ne ő pofázzon vissza.

2023. nov. 18. 09:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Baszki. Nem vezetsz és nincs messze az üzlet. Menj gyalog.
2023. nov. 18. 09:32
 5/6 A kérdező kommentje:

4es látom érted..

Nem engem kellett elvinni.

2023. nov. 18. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem szeret tankolni, akkor nem tankol. Megy gyalog. Úgyis az is a bajod, hogy kocsival megy 500 métert.
2023. nov. 18. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!