Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na akkor hol is lehet valójába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na akkor hol is lehet valójában "belefutni"?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek!:)

Igazából unalmamból , de úgy gondoltam felteszek egy rövid de lényegre törő kérdést..:)

Ami úgy hangzik , (gondolom sokan olvastatok már ilyen kérdéseket) , hogy hol találhat manapság egy fiú , olyan lányt , aki így tömören fogalmazva normális?

Sokan egyből rátérnének , hogy na de mi az ami neked , azaz nekem normálisnak számít? Nos akkor kiegészíteném.

Véleményem szerint , az egy normális lány , illetve az lenne manapság .. , aki nyitott , de mégis titokzatos , akinek vannak céljai, van akaratereje , aki mer álmodni , nem ítéli el az embereket legfőképp külsőleg , legyen egy tartása ,elcsábító nőies kisugárzása , sportoljon , merje elismerni ha hibázott , legyen nyitott egy őszinte , szerelemre alapuló kapcsolatra , legyen vad de mégis gyengéd , nőies.., megértő , de ha az ő igazáért áll ki akkor arról senki ki se tudja zökkenteni , maximum hozzá közel állók , de azok se teljes mértékben.. legyen egy normális gondolkodása..és ne abba lássa az élet értelmét és legjobbját , hogy hetente 5x buli abból 3x úgy berúgunk , hogy arra nem emlékszünk fiú-e vagy lány vagyok , aki unalmában nem rágyújt , hanem inkább csinál valami hasznosat , valamit amivel több lesz az nap..

Persze ezekben a mondatokban "elvárásokban" sok a külsőre alapuló elvárások , de egyrészt a külső megnyilvánulás , megjelenés , sok mindent elárul az ember belsejéről .. nemde? :D

A korommal kapcsolatban , sokan jönnének azzal , hogy még előttem az élet és majd belefutok , vagy rám talál , csak az a helyzet hogy eléggé kilátástalan a dolog , mivel nem hogy az én korosztályomba látom azt amit látok...hanem a kicsit idősebbik korosztálynál is...így nem igazán mondanám azt , hogy abban az idősebb korban annyival esélyesebb lenne.. mivel mindenki azzal jön , hogy majd idővel rátalál az ember, csak azaz idő az idősebb korosztályba vezet bele..amiben persze elismerem hogy több a normálisabb lányok száma , csak rátalálni , nem olyan egyszerű , mint ahogy azt mondják..

Magamról csak annyit írnék , hogy mindenki önmagát szeretné megtalálni a párjában..

16 éves fiú

2011. máj. 3. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Másik univerzumban!
2011. máj. 3. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ergo! Ha unatkozol építs űrhajót!
2011. máj. 3. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Nincs egy kicsit sok elvárásod hm? És te ennek fejében milyen tulajdonságokat tudsz felmutatni?

Sármos úriember vagy? Izmos sportember? Férfiasan kemény de ugyanakkor gyengéd és romantikus? Megértő vagy? Inteligens vagy? Rendelkezel stabil egzisztenciával?

Hogy várhatod el a tökéletes lányt, ha te magad nem vagy tökéletes pasi?

2011. máj. 3. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:

"aki nyitott , de mégis titokzatos , akinek vannak céljai, van akaratereje , aki mer álmodni , nem ítéli el az embereket legfőképp külsőleg , legyen egy tartása ,elcsábító nőies kisugárzása"

Te ilyen nőt a tizenéves korosztályban nem fogsz találni:)

"merje elismerni ha hibázott , legyen nyitott egy őszinte"

ez az, amit soha nem fogsz találni, még hogy beismeri, hogy hibázott???????:D

"de ha az ő igazáért áll ki akkor arról senki ki se tudja zökkenteni"

ilyen nőtől te fogsz megijedni:)

"mindenki önmagát szeretné megtalálni a párjában.. "

Szerintem nem most fogod megtalálni és jobban is jársz:P

2011. máj. 3. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Hm, hát ezeknek az elvárásoknak kicsit mű feelingje van mármint gyakorlatilag mindent bele írtál ami csak lehet ez így végül is akárki lehet.

Na mind1, egyébként ez majd jön magától ahogy az is hogy most ezt te ide írtad. Ezen úgyse tudsz változtatni. Szerintem te is olyan vagy aki nem kifejezetten igényel barátnőt még ha most azt is hiszed. Mert ennek igazából belülről kéne jönnie nem úgy hogy pl: nekem kell barátnő mert csak.

De egyébként olyan is van hogy fiatalon csaj agyon bulizza magát és sokszor berúg aztán 1-2 év múlva meg már teljesen normális. Nincsenek 2 napos bulik stb. Mindenesetre te is menj bulizni meg stb. Ha többször nem is legalább 1szer (már ha amúgy nem járnál) Na byee

2011. máj. 3. 22:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezeket az elvárásokat nyilván nem úgy értettem , hogy ha hiányzik egy akárcsak egy dolog a kiszemelt lányból , már szóba se állok vele .. ezt csak úgy felsoroltam de úgy gondoltam valójában hogy ha már megvan legalább 1-2 ilyen kis jó tulajdonság az már az lenne amilyet én elképzeltem...
2011. máj. 3. 22:26
 7/7 A kérdező kommentje:
mellesleg nem a tökéletes lányt várom el .. mivel egyrészt nincs is tökéletes lány , mint ahogy nicns is tökéletes fiú sem ..
2011. máj. 3. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!