Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom erre miért így reagált?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom erre miért így reagált?

Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, de majd még mennem kell vissza a jövő héten. Mondtam, hogy nem örülök neki, hogy újra orvoshoz kell mennem. Erre a barátom bevágja, hogy az időmből nyugodtan kitelik, hogy elmenjek oda.
2023. nov. 17. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezel ilyenkor vissza hogy értette?
2023. nov. 17. 15:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Vagy volt már úgy vettem magamnak egy olcsóbb dolgot, akkor miért nem drágábban vettem, mikor jutna nekem is rá, ha drágát, akkor meg szórom a pénzt.
2023. nov. 17. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert van rá időd? Miért nem kérdezed meg őt? Nem vagyunk gondolatolvasók.
2023. nov. 17. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én páromnak kéne orvoshoz járkálnia, inkább olyasmit kérdeznék, hogy mi a baj…
2023. nov. 17. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy suttyóval vagy együtt... De kinek mire van igénye. :D
2023. nov. 17. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Talán azért, mert életedben egy napot se dolgoztál és pontosan tudja, hogy egész nap csak mereszted a segged a gyerekszobádban és írkálod a baromságaidat a gyakorira naponta 12x.
2023. nov. 17. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
Gondolja hogy idődből kitelik mert nem dolgozol?! Vagy hasonló.
2023. nov. 17. 16:46
 8/8 A kérdező kommentje:
De dolgozom, csak nem mindennap egy héten. De jó, hogy egyesek csak betudnak szólogatni, holott erről most írtam ki kérdést.
2023. nov. 17. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!