Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen dolgot tudtam meg a barátomról. Hogyan lépjek túl ezen?
Tudom, hogy szeret engem, és amit tett, azt még jóval előttem csinálta, de néha, amikor belegondolok, elég rossz érzés. Fiatalabb korában zaklatott lányokat az interneten, Messengeren több száz lánynak írogatott, és találkoztam már olyan lánnyal, aki azt állította, hogy undorító dolgokat írt neki. Ez az egész úgy derült ki, hogy egyszer oda jött hozzám egy random lány és mondta, hogy látott közös képeket Facebookon rólunk, és ha bántalmaz akkor ő tud segíteni. Akkor azt hittem, őrült a csaj, mert soha semmi jele nem volt annak, hogy baj lenne a barátommal. Majd amikor ezt elmeséltem egy barátnőmnek, ő mondta, hogy hallott már dolgokat és talán volt igazság abban, amit mondott a lány. Sajnos nem volt nehéz találni lányokat, akiket zaklatott. Nem szép dolog, de egy régebbi Messengerét is átnéztem, és tényleg találtam nagyon durva üzeneteket, ezek 2017 körül voltak.
3 éve vagyunk együtt, velem mindig teljesen normális, ha vitatkozunk, könnyen megbeszéljük. Soha semmi jelét nem láttam annak, hogy mérgező személyisége lenne. Tudja, hogy tudok ezekről a dolgairól és szégyelli is magát, de azt mondja, már nem tenne ilyet, csak nagyon magányos volt akkoriban. Úgy sejtem, hogy szeretné megkérni a kezem, de van bennem egy negatív érzés és félek, hogy később házasság vagy gyerek után előjön az az énje, ami az undorító üzeneteket írta, hisz az is ő volt. Előttem volt már egy hosszabb kapcsolata és gondolkozom, hogy felkeresem a lányt és megkérdezem, hogy vele hogyan bánt, de tudom, ez mennyire nem lenne fair vele szemben, meg hát minden kapcsolat más.
Néha eszembe jut annak a lánynak a tekintete, aki odajött hozzám először. Látszott rajta, mennyire sajnál, és abszolút nem hitte el, hogy nem bántalmazó a kapcsolatunk. Vajon mások, akik látják, hogy együtt vagyunk, is mind sajnálnak, és azt hiszik, pokol mellette az életem? Tudom, nem kellene mások véleményével foglalkozni, de ez gyakran eszembe jut. Ti is aggódnátok a helyemben, vagy nem érdemes foglalkozni a múlttal, és azt kellene néznem, ahogy velem viselkedik?
Ebből bármi lehet sajnos….
Csak egy két zaklatást olvastál, de szerinted mi lehet még amiről nem tudsz?
És meddig megy el ha valami nem az ő akarata szerint van. El lehet majd hagyni?
Vagy leszúr?
#13 Még tegnap este írtam a lánynak egy üzenetet, de sajnos még nem válaszolt.
#14 30 éves most, akkor 23 volt.
Válaszolt már?
Egyébként ez összetett dolog. Milyen volt akkor az élete, családi háttere?
Én is megtudtam a páromról a kapcsolatunk elején egy nagyon durva dolgot, (ő mondta el) mindenki azt mondta volna rohanjak tőle, én is másnak fordított esetben, de tudom, hogy akkor borzasztó volt az élete a családi háttere miatt, így elfogadtam. Meg ez több mint 15 éves sztori volt, most azért hátatfordítani nem túl fer. Nem bántam meg, semmi jele nincs, hogy olyan lenne még.
Igen, válaszolt a lány, és nehezen, de mesélt néhány dologot a kapcsolatukról. Az elején vele is olyan volt, mint velem, kifogástalanul viselkedett, de aztán, amikor érezte, hogy az exe részéről múlik a szerelem, akkor már egészen más lett: uralkodni akart felette, és a végleges szakításkor fizikailag is bántalmazta. Hiszek neki, mert mi oka lenne hazudni? Nem mondtam el a barátomnak, hogy beszéltem vele, mert nem akarom bosszantani. Jelenleg a szüleimnél vagyok, már múlt hét péntek óta, és nem is szándékozom visszamenni hozzá. Lehet, hogy már nem olyan, mint régen, és velem tényleg eszében sincs csúnyán bánni, de mindig bennem lesz, hogy mikor jön elő belőle az őrült. Hogyan vállalhatnék vele gyereket, házasságot, stb.? Ennek a kapcsolatnak már nincs jövője, mert azt érzem, hogy nem olyan a személyisége, mint mutatja.
Kőszönöm a választ mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!