Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beteges féltékenység lenne a részemről?
A barátnőmmel külön-külön is eljárunk szórakozni. Egyikünk se hívogatja a másikat ilyenkor, nekem csak annyi kérésem volt, hogy ilyen éjszakai bulizáskor, vagy bármi éjszakai program esetén írja meg, hogy mikor jön el a helyszínről, én ébren leszek, megyek elé, ha senki nincs vele a társaságából, aki ugyanezen a környéken lakik együtt jönnek, vagy ha nem valami barátnőnél alszik a buli után. De ne mászkáljon egyedül az éjszakába, pláne ittasan, mert nem akarom, hogy baja essen.
Ez a baráti társaságomban szóba került a kis kocsmázós összeüléskor, mert mondtam, hogy hát én nem iszom alkoholt, mert a barátnőm bulizni van, kis csajos este, hajnalban vezetek, megyek érte. Az egyik havercsaj meg mélységesen felháborodott, hogy ő ezt nem viselné el, ez beteges, úgy kezelem a barátnőmet, mint ahogy a szülők a 14-16 éves kamaszlányukat, mégis mi bajom van, féltékeny vagyok, meg "ne korlátozzam már azt a szerencsétlen lányt". Voltak páran akik egyetértettek vele, szóval kicsit elbizonytalanodtam.
Én nem érzem ezt betegesnek, a barátnőmnek se volt eddig ezellen panasza.
Ha a csajnak jó ez így, akkor semmi baj nincs vele.
Nekem mondjuk csak annyi kérésem lenne, hogy ne atyáskodj felettem. Eddig is egyedül jártam haza, ezután is úgy fogok. Szóval nálam gáz lenne. De csak a barátnődnek kell megfelelned ebből a szempontból, nem másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!