Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokkal posztol, csak velem nem. Ez miért lehet?
#10 Igen, tudok olvasni, és látom, hogy akár én magam akár az ismerőseim többsége teljesen külön választja az "online életet" és a párkapcsolatot.
Legtöbb ismerősömnek évek, évtizedek óta van párja, mégsem arról szól a Facebookjuk, hogy mindenhol csinálnak egy smárolós képet. Az, hogy útközben miket látott, az kvázi bárkire tartozhat, nincs benne "intimitás". Ellenben a párunkkal közös fotók, élmények valahogy nem tartoznak másra.
Én eleve bizalmatlan vagyok a kapcsolataimmal szemben. Már csak azért is mert általában a másik fél simán lelépett 1 éven belül minden különösebb előjel nélkül. Ilyenkor nyilván kellemetlen leszedegetni a közös képeket, meg magyarázkodni mindenkinek arról, hogy mikor mi történt.
A barátokkal ilyen nincs. Ha soha az életben többet nem posztolunk velük semmit, akkor is fenn maradhatnak a régi élmények, senkit nem fognak zavarni, nem lesz belőlük kellemetlen emlék.
Legutóbb is csomó élményt szereztem egy lánnyal, sok programot szerveztünk rövid ismeretségünk alatt a romantikustól a kulturálisig. Aztán egyik napról a másikra azt mondta viszlát, "maradjunk barátok". Hát örültem hogy ne égek a nagy nyilvánosság előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!