Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másokkal posztol, csak velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másokkal posztol, csak velem nem. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
A párom magáról nem sok mindent tesz ki instagramra, de hogy éppen merre jár és kikkel, azt kiszokta (pl.: városkép, és megjelöli a barátait). Igen ám, csak ha én is velük vagyok, akkor ez elmarad, nem tesz ki semmit, és arról se tesz ki semmit, hogyha mi elmegyünk valahova. Soha. Semmi nincs kint rólam.
2023. nov. 13. 22:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A barátok az más kategória, mint az intim szféra.
2023. nov. 14. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

#10 Igen, tudok olvasni, és látom, hogy akár én magam akár az ismerőseim többsége teljesen külön választja az "online életet" és a párkapcsolatot.

Legtöbb ismerősömnek évek, évtizedek óta van párja, mégsem arról szól a Facebookjuk, hogy mindenhol csinálnak egy smárolós képet. Az, hogy útközben miket látott, az kvázi bárkire tartozhat, nincs benne "intimitás". Ellenben a párunkkal közös fotók, élmények valahogy nem tartoznak másra.

Én eleve bizalmatlan vagyok a kapcsolataimmal szemben. Már csak azért is mert általában a másik fél simán lelépett 1 éven belül minden különösebb előjel nélkül. Ilyenkor nyilván kellemetlen leszedegetni a közös képeket, meg magyarázkodni mindenkinek arról, hogy mikor mi történt.

A barátokkal ilyen nincs. Ha soha az életben többet nem posztolunk velük semmit, akkor is fenn maradhatnak a régi élmények, senkit nem fognak zavarni, nem lesz belőlük kellemetlen emlék.

Legutóbb is csomó élményt szereztem egy lánnyal, sok programot szerveztünk rövid ismeretségünk alatt a romantikustól a kulturálisig. Aztán egyik napról a másikra azt mondta viszlát, "maradjunk barátok". Hát örültem hogy ne égek a nagy nyilvánosság előtt.

2023. nov. 14. 19:44
 13/13 anonim ***** válasza:
93%
Én meg sohasem tettem föl képet a párkapcsolatomról semmilyen applikációra, pedig van instagramom is, facebookom is. És nagyon szerelmes vagyok. Na erre varrjatok gombot.
2023. nov. 14. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!