Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ezt feldolgozni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt feldolgozni? Nem térek magamhoz.

Figyelt kérdés

Exem (26F) megcsalt egy 60 éves nővel. Állítása szerint azért, mert a nő olyan beosztásban van, ami által tud bizonyos információkhoz jutni a munkája kapcsán... no komment. Még rendszeresen szerelmet is vallott neki.

Amint kiderült, repült is a rohadék, azóta blokkolva van mindenhol. Az önbizalmam a 0 felé konvergál. Fiatal, dekoratív, 26 éves nő vagyok, és eléggé fáj, hogy pont egy 60 éves, szemüveges, 100 kilós, többszörösen elvált nővel kellett megcsalnia. Az meg, hogy a "haszonszerzés" miatt csinálta, még gyomorforgatóbb számomra.

Pszichológus nélkül fel lehet dolgozni az ilyesmit? Mit javasoltok?

9 éves kapcsolat volt, gyerek szerencsére nincs.

2023. nov. 13. 11:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon hihetetlen történet, de igazából azt nézd, hogy végre megszabadultál egy ilyen embertől és valószínűleg nem először csalt meg, ha ez igaz.

Ha úgy gondolod a pszichológus segítene akkor nyugodtan, nem szégyen az ilyen.

2023. nov. 13. 11:27
 2/15 A kérdező kommentje:

Szinte biztos vagyok benne ezek alapján, hogy nem egyszer, és egy emberrel csalt meg. De inkább ezt már nem is akarom tudni, elég, ha csak ez derült ki. Már úgy sem számít.

Félek, hogy ha elmegyek pszichológushoz, érdemben nem tud segíteni (legalábbis egyelőre), mert akármikor erre gondolok, elkezd ömleni a könnyem.

2023. nov. 13. 11:31
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Segíteni csak az idő és saját magad fog tudni, a pszichológus nem oldja meg helyetted. De hát innen már csak felfele van. Erre gondolj. Hobbi is tud segíteni vagy a sport egy szakítás után
2023. nov. 13. 11:35
 4/15 anonim ***** válasza:
12%
Téged az bánt, hogy egy Tőled sokkal idősebbel és állításod szerint előnytelenebb külsejű nővel tette, pedig hidd el, hogy Ő is egy ember, egy nő, az exed legalább nem rasszista.
2023. nov. 13. 11:52
 5/15 anonim ***** válasza:
8%

9 évig együtt lenni egy ilyen emberrel, aki képes szerelmet eljátszani egy 60 éves nőnek karrier okból. Igazi pszichopata

Dekoratív, mi? Még szerencse hogy azt nem írtad, hogy értelmes. Nem csoda hogy folyton sírsz, szembesültél vele hogy milyen gáz ember voltál eddig. De talán tanulsz ebből és sikerül egy nem pszichopatát összehoznod

2023. nov. 13. 11:52
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Az, hogy te fiatal vagy, és dekoratív, nem jelent semmit, ha az exed valamiért az idõsebb nõkhöz vonzódik. Én 21 éves voltam, amikor a 29 éves exem elhagyott az 50 éves nõje miatt, össze is házasodtak. Sok idõ kellett ezt feldolgozni, terápián is voltam, aztán beláttam, hogy nem sok szerepem volt ebben, hogy ez így alakult.
2023. nov. 13. 12:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

6:

A monogramja K.G.?

2023. nov. 13. 12:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem férfiak,hanem kitartott kisfiúk,örülj,hogy megszabadultál ilyen életképtelen anyakomplexustól.Igazi kis papucsok lesznek az idős nő mellett.Álltalában az ilyen nők feketeözvegyek,mellette csalni fogja a pasidat is.
2023. nov. 13. 12:50
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
7: nem, M.M. az exem monogramja, de annyira nem ritka eset, az enyémen kívül 3 hasonlóról tudok. Olyan is volt, hogy egy másik pasi miatt dobta a pasi a lagzi után egy évvel a feleséget, ott is idõ kellett belátni a lánynak, hogy ebben nem sok /semmi/ szerepe volt.
2023. nov. 13. 12:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam ebben. 10 év házasság, ami egyébként jól működött, nem voltak nagy viták, jó volt a szex. Nem híztam meg, adtam magamra, stb. 34 éves voltam mikor az akkor 38 éves férjem teljesen belezúgott egy 54 éves nőbe. Mondjuk ő karbantartott, diplomás, igényes nő volt, de akkor is... anyámmal volt épp egyidős. Az idő majd segít.
2023. nov. 13. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!