Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mas is nagyon nehezen tudta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas is nagyon nehezen tudta feldolgozni, hogy mar nem kivanja (annyira) a parja? Hogyan sikerult?

Figyelt kérdés
Borzasztoan bant..nagy szerelem volt a mienk, reszemrol meg mindig az. Beszeltunk rola, egyszeruen mar nincs annyi szexre igenye.. tudjuk, ez mit jelent, nem kivan mar. Hogy dolgozzam fel? Esetleg lepjek ki, mert ez meg rosszabb lesz? Nem is tudok masra gondolni, miota ezt mondta...
2022. nov. 15. 08:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Kérdés, hogy csak Téged nem kíván már, vagy úgy ampakk az egész szexet.

Ahogy öregszik az ember, zuhanórepülésben megy lefelé a libidó, pláne a férfiaknál.

Ha meg még rá is dolgozik valamivel(elhízás, bagó, gyógyszerek, tespedés), akkor sokkal hamarabb.

Mondjuk jó sok tányérdobálós veszekedés se tesz túl jót, amikor már ellenségként nézel a párodra. Ki mit bír el, nem vagyunk egyformák.

2022. nov. 15. 08:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen ijesztő, mintha csalna.

Utálom azt a pasikban hogy eleinte meg, a nagy láng, aztán egy idő múlva hátat forditva elalszanak szex nélkül.

Hogy állandóan változtatni kell meg törjem zúzzam magam NŐ létemre, hogy kegyeskedjen a saját párom megd.gni.

Miközben 10 másikat kérni se kéne, de pont az az egyetlen hanyagol, akivel akarom.

Lelkileg is ijesztő, hogy már nem is szeret akkor?

Nem érdekel engem a fáradtság munka stressz, a kapcsolat elején nem dolgozott? Dehogynem.

Aztán szakítás után ismét megkergülnek és le sem lehet vakarni. Hirtelen megjött a kedvük a szexhez? Hirtelen nő lettem megint?

A pasik javarésze egy analfabéta.

2022. nov. 15. 09:25
 3/11 anonim ***** válasza:
*eleinte megy a nagy láng
2022. nov. 15. 09:26
 4/11 anonim ***** válasza:
65%

Ugyanebben a cipőben jártam, csak én voltam az apu. Anyu egy idő után bejelentette, hogy vége az együttléteknek, minek az, amikor már van gyerek és már öregek vagyunk a szexhez 40 évesen... :) A vicc, hogy előtte ilyenekről szó sem volt, csak hát összejöttek a dolgok, nem a tervei szerint alakultak és még a hormonok is bejátszottak. Mikor nehezményeztem az ötletet, szépen lassan mindenért én lettem a hibás.

2 év próbálkozás, szakember segítsége után váltunk el. Ha nekem is lett volna nem 10, de legalább 1 másik, akit kérni se kellett volna, hogy legalább hetente egyszer megdugjam, biztos hogy nem válok el, mert más téren egy tök átlagos házasság volt a miénk. Csak 12 hónap "száraz november" odaver az embernek, főleg, ha nagy eséllyel az össze többi hónap is ilyen lesz.

Nem akarlak félrelépésre bíztatni, mert az egy nagyon ótvar dolog. Egy jó szakemberrel kellene beszélnetek, nekünk is segített sokat, csak hát a feleségemnél már valószínűleg akkor megvolt az elhatározás a válás irányában.

2022. nov. 15. 09:37
 5/11 A kérdező kommentje:

Pontosan ugy erzem magam, mint a kettes valaszolo. Nem tudom, mkt csinaljak. Az osszekoltozesen gondolkodunk, de nekem igy nem fog menni. Tudom nem mindig minden tokeletes de ezt a reszet maskepp kepzeltem el. En szeretnek evek mulva is rendszeresen szexelni a parommal, persze nem minden napra gondolok, hanem normal mennyisegre. Neki ez tenyleg nem fontos? Ijeszto, hogy mar most ez van.. elobb utobb egyaltalan nem szexelnek, ha ez igy menne tovabb.

Mindenhol azt hallani, hogy a nokkel egy ido utan nem lehet szexelni. Hat velem lehet, en akarom, es VELE akarom.. szomoru, ha ez ilyen altalanos lett. Tudtok nekem mondani valami jo tanacsot? Probaljam megjavitani vele? Lehet egyaltalan ugy, hogy az ne "kotelezo" legyen reszerol? Vagy sose lesz mar jobb, keressek mast?

2022. nov. 15. 10:25
 6/11 anonim ***** válasza:

csak olyan tanácsot tidok, hogy olyat kell keresni aki x ev mulva is ugyanugy szexel.

Mert akik nem ezt teszik hanem hanyagolnak az egyúttal lélek és kapcsolatölő is, azaz a hidegülés is garantált idővel, a kapcsolatok "rákfenéje".

2022. nov. 15. 10:32
 7/11 anonim ***** válasza:

A javítás is ideig óráog hatna csak.

Az olyanok akiknél emelkedő-leívelő tendencia van és nem egy konstans, azokba kár az energia is, mert ha fel is lesz dobva a kapcsolat, később megint le fog ívelni.

Szélmalomharc a gravitácio ellen.

2022. nov. 15. 10:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha még csak most akartok összeköltözni, akkor felejtsd el, lépj tovább, keress mást.

Érzelem ide vagy oda, szex nélkül egy kapcsolat sem fog működni, főleg ha nem is kíván már.

2022. nov. 15. 10:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen.

Nyitott kapcsolattal.

2022. nov. 15. 11:12
 10/11 anonim ***** válasza:
9: könyörgöm, hagyjuk már ezt a "nyitott kapcsolatot" ! Az emberek 90 %-a teljesen alkalmatlan rá, a nőknek talán több százaléka is. Alapesetben az ember azzal szeret szexelni, akit szívből szeret, aki mellett elköteleződhet.
2022. nov. 15. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!