Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vesztes férfi a párod, nehéz feldolgozni?
Nem kell feldolgozni semmit, mert az ilyeneket kikukázzuk.
20/L
"Hiába kedves és jószívű, és érzelmileg is nehéz elengedned,"
Ez puszta feltételezés. Aki ilyen lehúzó módon viszonyul saját magához, azt nekem nem nehéz elengednem, hanem inkább olyan, mintha egy fölösleges tehertől szabadultam volna meg.
# 4
de mikből derül ki?
Maj napig rossz ha eszembejut, volt ilyen párom, de elengedtem.....
Nem csak a rózsaszín ködről szól az élet, hamar elfelejti az ember a kedvességét ha kettő helyett kell gürcölnie nőként...
Szerintem az nem lehet kedves és jószívű, aki elnézi, hogy mindent a párja csináljon, kettő helyett gürcöljön. Ha igazán beleszeretsz valakibe, akkor megembereled magad, és mindent megteszel azért, hogy őt boldoggá tedd. Ez tényleg így van. Én ismerek olyan személyt is, aki teljesen új életet kezdett, amikor megismerte valakit, akibe igazán beleszeretetett, pedig mélyről jött. Tartozásai voltak, kábítószert fogyasztott, az iskolában megbukott... Most már normális életet él, jó munkahelye van, keményen dolgozik.
A volt páromra amúgy én is azt hittem, hogy kedves és érzékeny, ezért elnéztem neki, hogy olyan vesztes volt, mint amilyenről te is írsz. Egészen addig a pontig, amíg ki nem derült, hogy megjátszotta magát. Egyre bunkóbb beszólásokat kaptam, pedig mindent megtettem érte, a kapcsolat elszívta minden energiámat... Ő meg gondolom örült, hogy akadt neki egy ürítőtartálya, végre, mert sajnos ő többet nem is akart az életben elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!