Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti is féltek odaadni az autótokat a jogosítvánnyal rendelkező barátnőtöknek?
Én is idaadom a páromnak meg ő is nekem. Normális biztosítás kell rá!
Én vezetek kocsit 13 éve, nagymotort 6 éve és buszt 5 éve.
N 31
Lepontoztátok a Suzukis válaszomat, csak mert azt írtam, hogy jó autó?
Gyökér banda..
Ez annyira gáz, mikor valaki ennyire smucig az autójával. Munkába járáshoz kellene neked (ezt tök átérzem, az én munhahelyemre is kb. csak azzal lehet eljutni) és inkább elnézi, hogy szenvedj a tömegközlekedéssel, vegyél ki szabit, vagy esetleg munkatársad segítsen ki, mert ő félt egy szros használati tárgyat.
Azt az érzést kelti, hogy a gondban nem számíthatsz rá.
Igen, pontosan ez a bajom. Most egy munkatársam hoz és visz, aki magától felajánlotta mindezt, mert a párom Budapesten dolgozik, nem esik neki útba a munkahelyem. Teljesen megértem, hogy rengeteget spórolt rá, álma volt az a kocsi, sokkal értékesebb, mint az enyém, de nagyon vigyáznék rá, plusz nem arra kérem el, hogy elszaladjak a boltba, ahova el tudok menni gyalog vagy tömegközlekedéssel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!