Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti is féltek odaadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti is féltek odaadni az autótokat a jogosítvánnyal rendelkező barátnőtöknek?

Figyelt kérdés
Van autóm, szervizben van 1 hétig, ezért akartam tőle elkérni az egyik autóját, ugyanis van egy sajátja és egy céges is neki. Számtalanszor mondtam, hogy felesleges 3 autó kettőnknek, most pont jól jött volna. 16 éve vezetek, van rutinom, pedig ezalatt számos rázós szituációba belekerültem, sosem okoztam balesetet. Erre az 1 hétre akartam, hogy adja kölcsön a saját autóját, hogy tudjak menni dolgozni. Budapest agglomerációjában dolgozom, Pesten élünk, a tömegközlekedés katasztrófa a munkahelyemre. Hallani nem akart róla, hogy odaadja az autóját, nagyon félti, senkinek nem adja oda, nekem se, mert mi van, ha valaki nekem okoz balesetet, persze ez nála nem fordulhat elő, csak nálam. Nagyon kiakadtam rá, másban egyáltalán nem ilyen önző.
2023. nov. 12. 19:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
30%
Autót senkinek nem adunk kölcsön.
2023. nov. 12. 19:12
 2/19 anonim ***** válasza:
13%
Az a helyzet, hogy az első mindent leírt. :D
2023. nov. 12. 19:16
 3/19 A kérdező kommentje:

#1 és 2.

Miért? Még a párotoknak sem?

2023. nov. 12. 19:21
 4/19 anonim ***** válasza:
13%
Nem, még neki sem. De ez nem azt jelenti akkor most, hogy a kocsit jobban szeretem, mint őt, vagy, hogy nem bízom benne.
2023. nov. 12. 19:23
 5/19 anonim ***** válasza:
8%
Vennék neked egy szuzukit inkább
2023. nov. 12. 19:27
 6/19 anonim ***** válasza:
8%
A mustangot anyámnak sem, pedig közeli rokon. A Focus-t viheti. Szokta is.
2023. nov. 12. 19:28
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Bármelyiket viheti bármikor. Az autó egy tárgy, közlekedési eszköz. Nem fűz hozzá érzelem.
2023. nov. 12. 19:31
 8/19 anonim ***** válasza:
3%

5.

A Szuzkák jó autók.

2023. nov. 12. 19:35
 9/19 anonim ***** válasza:
82%

A barátomnak passatja van. Amire nagyon vigyáz soha egy porszem sem lehet benne és mindig illatos. És mindennel kezeli. És simán odaadja nekem, vezetni pedig en nem is tudok szinte. De még bíztat is hogy vezessek én.

Én meg ezt nem èrtem.

2023. nov. 12. 19:42
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
Én gondolkodás nélkül odaadom a páromnak (pontosabban férjének, de amíg nem voltunk házasok is odaadtam) a kocsimat, szerintem ez teljesen természetes és nekem alap. Nyilván nem 1-2 hónap ismeretség után, de mi például 7 éve vagyunk együtt, házasság, közös ház stb, szép is lenne, ha épp a kocsit félteném tőle.
2023. nov. 12. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!