Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értelmezzem ezt?
Szerelemnek indult a kapcsolatom egy nős férfival, rendszeresen találkozunk már 3 éve. Állítólag nem boldog a feleségével.
Felvetette a lehetőséget már régen arra, hogy elválna és velem élne, de én bizonytalan voltam mindig, úgy gondoltam, hogy még nem ismerem eléggé, ezért nem akartam.
Az első évben a tenyerén hordott, úgy éreztem, hogy imád. Azután elkezdett változni.
Jól érzem magam vele, de észre vettem, hogy először egyre ritkábban, majd ezután szinte soha nem megyünk sehova, csak a búvóhelyünkön örülünk egymásnak. Beszélgetünk, ebédelünk és sokáig szexelünk.
Amikor ezt megemlítem neki, akkor kérdezi, hogy hova szeretnék menni?
De ő magától soha nem mondja azt, hogy szeretne velem valamilyen programot. Az a benyomásom, hogy így is jól elvan.
Ez érdekes, mert nagyon szeret utazni, kirándulni, étterembe menni. A feleségével mindig megy valahova, és ő maga találja ki, hova szeretne menni.
Most megpróbáltam erről beszélni vele. Elmondtam, hogy nem akarok semmit sem erőltetni. Én csak akkor tudok örülni a közös programnak, ha látom, hogy ő is örül. Erre megkérdezte, menjünk-e holnap moziba?
Visszakérdeztem, hogy ő valóban szeretne-e menni?
Válasz helyett bemásolta ezt a verset:
"Várnod egy jelre, várnod egy szóra;
Egyszer egy héten egy lopott óra
S ehhez vesszőfutásban érned:
Ezt adhatom, szegénykém, néked.
Félned magadért s félned értem,
Meg se téve már tetten érten
Véletlen lenni más helyébe:
Ezt kapod egy szivért cserébe.
Tűrnöd, titkolnod, osztozkodnod,
Módját se várva mindent adnod
S amire vágyol, azt nem találnod:
Igy lop meg, teljesülve, álmod.
Lenned egynek egy hosszú sorba,
Lenned emléknek, összefolyva
Száz más emlékkel, ha bevégzed:
Ez, ami tart feléd, a végzet.
Elébed állok kézzel-mellel,
Hogy megvédjelek magam ellen,
S a vége az, hogy idehúzlak.
A vége az, hogy összezúzlak.
A kezemen itt érzem ajkad,
Az ajkamat ott érzem rajtad -
Rossz óra volt, amelybe' lettél,
Amikor énnekem születtél."
Ez az utolsó üzenete.
Tudom, kinevetnek majd sokan, mert segítséget kérek a vers értelmezéséhez. Vegyétek figyelembe azt, hogy külföldön születtem, más nyelven tanultam iskolában. Magyar nyelven írni-olvasni soha nem tanultam, verseket, könyveket nem olvastam. Annyit tudok, amennyit a környezetemben megtanultam.
Nekem a vers úgy jön le hogy szívás, de csak egy szerető vagy.
1.versszak: szegényke csak heti 1 órákra vagy
2.van felesége véletlen vagy neki plusz másik nő
3.csak lopott légyottok vannak és tűrjed
4. Egy vagy a sok eddigi nőjéből egy emlék leszel a többi mellett
5.nem akarnék rosszat nem is kéne ekötni téged de a f.rka miatt leköt és ezzel csak tönkretesz ahelyett h mással lennél boldog es elengedne
6.rosszkor voltál rossz helyen mert már van felesége.
Amugy normál esetben egy párnak kialakulnak a közös progjamjai barátokkal, barátpárokkal, rokonokkal, meg a bevett törzshelyek, szabadidős szokások, es nem jàrnak kínból kitaláltan random helyekre. Az csak az elejèn udvarlási szakaszban van, később már kialakult köreik helyeik vannak. Ami nálatok nem történik meg mer nem vagytok egy pár.
"Szerelemnek indult a kapcsolatom"
Ez már elmúlt.
Ugyanúgy nem boldog a feleségével mint eddig.
Azt gondolom,hogy van már másik szeretője is.
Rád unt.
Engedd el!
Off egy kicsit, de hagyd a kamut, hogy nem tanultál írni-olvasni magyarul, szinte tökéletesen írsz:-) Szerintem érted te a verset, csak reménykedsz, hátha mégis félreérted.
Az 1-eshez nehéz mit hozzátenni, jól elemezte a verset. És nem akar veled sehová menni, ami nem szex, ha nagyon nyaggatod, esetleg belemegy, de úgy meg mi értelme?
Szexpartnernek tart csak.
Keress egy fuggetlen pasit.
50 f
7#
Attól hogy valaki független még simán Ő is csak "szexpartnernek tart"hat.
Tapasztalat, mert másra nincs igény.
Kérdező!
Én azt gondolom a férfi sodródik az árral. Az is jó neki ha találkozgatsz vele, de az is oké ha már nem fogsz.
Nem fél, hogy láthatja valaki velem!
Az első egy évben nem félt, hogy láthatja valaki velem, akkor jártunk kirándulni, étterembe, cukrászdába!
A plázákban is együtt voltunk, vásároltunk. Igaz ott nem fogtuk egymás kezét, de legalább elmentünk együtt, volt valamilyen közös programunk.
Mentünk együtt ügyintézni is a városban, több alkalommal.
És barkácsáruházakban is voltunk néhányszor, együtt vásároltunk.
Jó érzés volt így is együtt lenni, hogy nincs szex, de együtt vagyunk, ezt ő is mindig mondta.
Az első év után hirtelen megváltozott, elkezdett spórolni mindenen, de csak, ha velem van.
Legutóbbi két alkalommal, amikor ettünk valahol, én hívtam meg és fizettem.
Azóta nem voltunk egyszer sem étteremben vagy cukrászdában. Még egy kávéra sem hív meg.
Most újra beszéltünk erről, hogy nem járunk sehova (én hoztam elő a témát) és ő erre meghívott a Dunapartra sétálni. Este 19 óra után! Amikor hideg van és sötét.
Nyilván azért, mert a séta ingyen van.
A versről beszéltünk, kérdeztem miért kaptam ezt? Miért akar megalázni.
Erre nem értette, mire gondolok.
Kérdeztem, ő hogy értelmezi ezt a verset.
A válasz: "A vers írója vívódik, lelkiismeret furdalása van, mert idő hiánya miatt nem tud többet adni magából a szeretőjének, pedig nagyon szeretne".
Ő ezt így értelmezi. Erre most mit mondjak...
Mintha ő nem járt volna magyar iskolába, nem én.
"idő hiánya miatt nem tud többet adni magából a szeretőjének, pedig nagyon szeretne"
Ha nem tud neked időt adni, nem vagy fontos neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!