Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit csináltok, ha nagyon bejön egy srác de van pasitok?
Személyes példa: a Heaven club-ban vagy 2 órán keresztül hozzásimul az álló farkamhoz.
Óvatosan a bulizós lányokkal férfitársaim!
Ha csak külsőre, azzal nem foglalkozom. Ha belsőre is, akkor elgondolkodom, jó-e nekem a mostani kapcsolatom, aztán ha nem vagyok elégedett, akkor aszerint cselekszem. Attól függ, mi a konkrét probléma. Volt, hogy azon vergődtem, hogy a páromat nem érdekel 1-2 típusú program, ami engem érdekel és nem tudunk együtt menni és megismertem olyat, akit meg érdekelt volna, de ezt megoldottuk, átgondoltam, hogy annyira azért nem fontos, hogy oda is együtt menjünk, mikor amúgy sok más dolgot csináltunk együtt.
Ilyenkor mindig felnagyítódnak a hibák, van, amikor érdemes szakítani, mert tényleg szar a kapcsolat és csak kényelmes volt ücsörögni a biztosban, de van, amikor meg nem ez a helyzet.
Én örülök ha csak egy olyat találok aki tetszik és viszonzott is.
Általában olyanokkal vagyok akiket nem is lehet csak ugy "lekörözni".
Szakítás után megesik hogy évek is eltelnek mire találok nekem megfelelőt.
1. Összefekszenek titokban az új kandúrbandival
2. Otthon elkezdik b.szogatni a régi pasikukat, hogy "biztos megcsalsz!" (A goebbelsi "vádold a másokat azzal, amit te csinálsz" propaganda)
3. Hülyítik az új kandúrbandit, hogy "jaj, a pasim borzalmas, pokollá teszi az életem"
4. Miután már elérték, hogy tutora összebútorozhatnak az új kandúrral, elhagyják a régi pasit. (Liánozás)
5. Mindenkinek elújságolják, hogy milyen méltatlan kapcsolatból menekültek meg. (Önsajnáltatás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!