Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnak még a legjobban működő párkapcsolatok is megromlani?
10-es. Sok mindent azért nem lehet megbeszélni, mert hiányzik hozzá a bátorság. Viszont akinél ez így van, az viselje a következményeit. Én a szexet már az elején megbeszélem, mert ez tényleg olyan dolog, amire a kapcsolat rámehet. És ha nyuszi vagy és nem azt kaptad, amire befizettél, akkor megérdemled, hogy együtt élj vele. Másrészt viszont gazdálkodj abból, ami van. Valószínűleg tudtok kitalálni új dolgokat, ha nagyon akartok.
Ami a megbeszélést illeti, nálunk mindenkinek mindenről határozott véleménye van. Ettől eltérni felesleges, nem lesz megegyezés. Mindig ezen belül kell gondolkodni. A közös hangot kell megtalálni, nem pedig önző módon saját pályára állni. Kisebb dolgokat lehet egyedül csinálni, de nem szabad elvárni, hogy a másik fél az akarata ellenére részt vegyen benne. Például színházba csak a feleségem megy, engem kevésbé érdekel. Nem vagyunk összeragasztva, bárhova lehet külön is menni.
11. Azt azért vágod hogy marha kicsi az esélye hogy minden klappoljon, de még a szex is.
17 nőm volt, abból 16 apáca, fap*na, fadarab, gátlás hegyek stb. Az az egy meg nem volt olyan akivel hosszú távra terveztem volna. Na most akkor?!
Aztán a szex él ne gondold hogy nagy elvárásaim lettek volna. Mondjuk annyi hogy egy nő magától is kezdeményezze , mivel feltételezem azt hogy ő is kívánja. Hát 16-nál már ez is megugorhatatlan volt. Ilyen nőktől mit várhat az ember?
Nem én váltottam ki belőlük ezt, nekik a szex az ördögtől való tabu dolog volt, de még az is hogy levegyék a pólójukat előttem. Aztán ez a 16 nő most 16 férfi életét mérgezi, jobb esetben egy impotenssel élnek együtt.
Vagy az a 16nő boldog párkapcsolatban él.
Mert lehet ott jó a szex is mert nem a legnagyobb hangsúlyt kapó alap követelmény.
A mindennapi életben Ott a meleg vacsora az asztalon a tiszta vasalt ruha kikészítve.A tiszta lakás várja egy meghitt beszélgetés.
Ha ez értékelve van talán az ágyba bújáshoz is nagyobb a lendület.
Itt a gond a hosszú kapcsolatokkal:A nő háztartási megszokott robot gép lessz.Ha szováteszi le van hurrogva.Sok anyós is úgy védi pici Fiát hogy ez a nő kötelessége arra születik hogy dolgozzon ép hogy nem mondja ki hogy az ágyban is kötelessége mindent megtenni az ő pici fiának.
A nagy kérdés az uraknak milyen kötelezettsége van.?
Erre a válasz dolgozni jár ,ahogy a legtöbb nő is csak őket várja a második műszak otthon az így van rendjén..
Amelyik úr becsüli a párját netán segít neki a szeretkezés sem marad ell.
13. Hagyjuk már ezt az optimista bullshittet. Nem bammeg, ezek a nők teljes szívükből gyűlölték a szexet. Azért huszonéves nők fiatal kapcsolatban amikor program hegyek vannak, udvarolok nekik, a kedvüket keresem, aztán fél év után sincs szex, csak kifogások. Bizonyára másokkal akkora nagyot szexelnek! Kicsi a világ, két nő a társaságomban maradt, az egyik a kollégám felesége, a másik a barátomé. Egyiknél sincs szex, a kollégám remek horgásszá vált csak ne kelljen egy ilyen savanyú uborka mellett lennie.
A másiknak van egy 17 éves lánya, és képzeld azóta nem szexeltek.
Szóval az van hogy az a nő aki szereti a szexet, az akkor is csinálja amikor a csillagok nem tökéletesen áll ak az égen, vagy ha egy morzsa maradt az asztalon.
Az összes többi meg csak erőlteti meg bemeséli önmagának hogy ő nagyon szereti, csak hát most éppen ez meg ez miatt elment a kedve! Duma, duma, duma.
Az ismerkedésnél ez lenne a legfontosabb ismérv hogy bocsi, nekem nem fontos a szex, ha neked sem akkor oké. Rengeteg válás és szenvedés lenne elkerülhető vele. De nem, inkább megjátsszák pár évig, majd a férj mehet a 'csába, meg aztán lehet őt vádolni mindennel, mert hát mindig a férfiak tehetnek arról ha egy nő fadarab!
14.Keres szex partnert.Ott csak az lessz a fontos.HA MEGFELELOEK VAGYTOK EGYMASNAK EVEKIG TARTHAT.Egy hazassag egy kicsit masrol szol.
13ezt irta le.
a masik nem husz eves csajokra gondol az ember mikor hosszu kapcsolatrol beszel.
A horgasz haverod is valamiert a felesegevel maradt..NEM GONDOLOD.
Na ugye nem a szex a legfontosabb.Ezzel nem azt mondom hogy legyen teljesen kihagyva.
Ha ket embert nem csak vagyon penz egy ket harom+akarhany gyerek tart ossze.Hanem mindig van erzelem mert ugy viselkednek egymassal akkor ott meg 60+evekben is van intimitas.
Ez viszont adok kapok.Ha 20 + evek mulva is van JOL ADTAM.
HA NEM VALAMIT MAGAM IS ELRONTOTTAM.A hazassag a legnagyobb tasasjatek.Ha nem nyerunk benne magunkba kell keresni elsosorban a hibat.Aztan a masikban.Van ugy hogy megeggyesz lehet a kockat eldobni es van ugy hogy nincs tobb dobas.
17. Általában az egyik fél ad, ő a vesztes. A másik fél elvár, bírál, büntet. Ő az aki jól érzi magát.
Mindegy melyik a férfi vagy a nő.
Az önbizalmat az utóbbi tönkreteszi az előbbinek, így aztán kiskirályként uralja a kapcsolatot. Szex? Mit képzelsz te? Aki ilyen, meg ennyit hibázik az nem érdemel szexet! A másik egyre jobban pörög, de csak ki lesz használva.
Mivel nincs már önbizalma válni sem fog. Egyszerű ez a dolog, de aki sosem tapasztalt ilyet, annak fogalma sincs erről!
Alapszabály, hogy mindenért a férfi a hibás, és ezt úgy mondom, mint férfi. Ki az úr a házban? Ha nem a férfi, akkor persze nem az övé a felelősség, de ha a nő hibázik, annak is a férfi az oka. Ezért van az, hogy a férfi mondja meg, mi legyen az ebéd, vagy mi a feleség dolga. Ha nem vagy férfi, akkor jönnek a problémák. A nő panaszkodik, hogy mindent ő csinál, meg nincs kedve szexelni. A nő és a gumibaba közt az a különbség, hogy a nővel nem mindegy, hogy bánsz.
Én még olyan nővel nem találkoztam, aki nem akar szexelni. Olyan volt, hogy migrénes, hátfájós meg hasonlók, ezt tudni kell kezelni. Általában minden nőnek van nyűgje, amit ha nem tud a férfi, az azért minősíti. És természetesen oka is annak, ha nincs szex.
19. Jól mondod! Pont ezért nézik madárnak idővel a rendes férjeket vagy férfiakat. Mert ezek a férfiak kompromisszum készek, ezek egyenrangú félként kezelik a nőket. Ez csak az elején szimpatikus egy nőnek, később megeszi a férfit. A szex olyan férfival jó aki erősebb mint a nő minden téren, aki mindig megmondja mi legyen, az ő szava a döntő mindenben. Még akkor is ha rossz vagy bunkó. Az a jó férfi aki egy cowboy, aki a saját útját járja, saját világa van.
Ha egy férfi nyakig ül a háztartásban, egyből ugrik mindenért, akiben nincs meg a kellő vadság az nem férfi. Ki merem jelenteni, a nőknek szüksége van arra hogy szenvedjenek egy férfi mellett, mert ez adja meg nekik azt hogy nőnek érezzék magukat. Az utyuli-putyuli mindig jó és kiszámítható férfi sosem lesz hosszútávon vonzó, szexelni meg pláne nem akarnak vele. Persze kényelmes, meg a jó élet ott van, de haláli unalmas.
Ezért van a mondás a rosszfiúkról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!