Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyen létezik, hogy csökken az együttlét és nem csaljátok a pártokat?
Elsősorban férfiaknak szól ez a kérdés.
Első 2 kapcsolatokban nem volt gond az együttlétek sűrűségével, minden jó volt, szinte napi szinten volt évekig.
Majd az előző párommal alacsonyabb libidó miatt elég ritkák voltak az együttlétek, de ott már az elején is megmutatkozott, hogy nem igazán szexközpontú.
A mostani párom pedig régebben nem vetette meg az egyéjszakás kalandokat, mikor összejöttünk és találkoztunk hétvégére, volt együttlét, kívánt, az volt szinte az első dolog.
Azóta eltelt több mint 2 év és hát olyan 2 hetente van valami. Néha veszekszünk, ami rányomhatja a bélyegét. Sokat beszéltünk, de nincs rá konkrét indok. Állítólag nincs senkije, de én nem tudom elképzelni, ha valaki annyira a másikkal tervezi a jövőjét mint ő velem, akkor hogy lehet hogy nem igényli a testi együttlétet?
Létezik. Olyan is van hogy csak vadásznak nem csalnak. És ha megvan a másik csak akkor lépnek le akit szintén meg fognak unni.és igy mennek körbe körbe.
A liánozósak.
Most már többször találkozunk, de még nem élünk együtt.
Én 28 ő 30, bár nem hiszem hogy ez számít.
Inkább eleinte volt 3x is egy héten. Péntek, szombat, vasárnap :D vagy heti 2x...de érezni lehetett, hogy már várta hogy találkoztunk és lehessen valami.
4-es nő vagy?
Beszélgettetek már róla? Ha igen milyen válaszokat kaptál?
Kíváncsi lennék, mert már olyan abszurdnak találom az egészet, hogy tényleg elhiszem lassan magamnak hogy megcsal, pedig sokáig gondoltam hogy nem kockáztatna ezzel semmiképp.
Az is lehet, hogy pont azért keres mást, mert sok és jó a szex. Evés közben jön meg az étvágy, vagyis ha már jól megy, akkor fokozza a jót, amíg lehet. A ritka akció oka meg az is lehet, hogy nem teljesülnek az elvárások, ezért nem is erőlteti. Ettől még lehet jó a kapcsolat, bár a szex része problémás.
Írtad a veszekedést. Fogamzásgátlónak tökéletes, veszekedés után nem kell szexre számítani. A jó viszont, hogy elvileg mással se tud, nem lesz erekciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!