Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy hagyja meg végre kicsit a bajusz, szakállát és azt ne csak szokásosan 1-2 évig hagyja meg? 21/L

Figyelt kérdés
Mindig mondogatom neki, de mindig az a válasz, hogy egyrészt nem szereti, másrészt szeret minél fiatalosabban kinézni és örül is ha így tekintenek rá. Oké néha-néha ilyen jó 2 hétig nő neki az is inkább csak azért mert lusta nèha borotválkozni. De az nem nyújthat sokáig jó látványt csak kétszer volt amikor 3.5 hétig hagyta a kedvemért. De nekem az kell, hogy gyakrabban hagyja. Másrészt nem érdekel én nem az előttem levő exe vagyok aki 15-16 éves volt. Nem is kimondottan a kinézete a baj borosta nélkül hanem, hogy sok férfi ebben a korban borosta nélkül sajnos nem néz ki sokkal idősebbnek mint egy 16-20 év körüli srác. Ne higgyék már azt komolyan már megjelenés alapján is, hogy egy kis szarom max velem egyidős pasim lehet. Én speciel nem csak azért kerestem magamnak idősebb pasit mert azt gondoltam, hogy biztos érettebbek bizonyos dolgokban. Már azt meg sem említem neki, hogy milyen gáznak tartom azt, hogy ő 26 évesen még mindig a tankönyv felett ül bőven érettségi után. Szüleivel él. És nem dolgozik. Meg, hogy még nem, hogy autója de még jogosítvány papír sincs a kezébe. De ha ezeket a dolgokat nem nézzük akkor fejben sem lehet érettebb nálam. Én 2-3 év múlva összeakartam költözni. De ő azt mondta, hogy addigra végez a tanulásával valószínű dolgozni is fog. De túl korai lenne még neki ez, több együtt töltött idő kell neki. Illetve több pénzt össze akar gyűjteni magunknak addig is maradni akar a szüleivel. Ez több mint 1 évet jelentene. Én is iskolába járok csakhogy én érettségi után egyből elkezdtem és nekem 1 év múlva diplomám lesz. Sokak szerint ezek nem számítanak viszont.. Meg nekem van már egy audim amit ritkán használok ugyan. De őt igyekszem még ritkábban bele ültetni mert szégyellem, hogy azt látják az emberek, hogy én vezetek egy here meg ott ül mindig mellettem.

2023. nov. 8. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Szep mese.
2023. nov. 8. 17:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem meg ittvan a seggalatti hajam. Ha meg én vágatnék le belőle 20 cm-et akkor vérig lehet vérig lenne sértődve de majd lehet megcsinálom mert a haját azt növesztené arra is megkértem de 3-4 havonta általában levágat belőle mert szülei elvileg basztatják, hogy úgy nem jól néz ki fél évente vágatna az jó lenne pl. Mert imádok bele túrni. De kinek a véleménye fontosabb szüleié vagy az enyém. Inkább álljon talpra azt a szüleinek olvasson be jól egy párszor. Már rég nagykorú legalább ebben az egy dologban ne viselkedne alávaló, kisgyerekként.
2023. nov. 8. 17:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem azt ő 26 évesen eltudja dönteni, hogy akar-e szakállat vagy sem. Egyébként, ha megtudnám, hogy csak akár hasonlóan vélekedne rólam a barátnőm, mint te róla, egyből kidobnám. Eskü sajnálom a srácot.
2023. nov. 8. 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
"Hagyd meg a bajszod Józsi bazmeg, különben nem szoplak le többet! Hej, az anyád ne sirasson!"
2023. nov. 8. 18:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha utálja, sehogy nem fogod rávenni. Én is utálom az arcszőrzetet, idegesítő ezért mindig leborotválom, hiába nyűgne bárki, akkor is.
2023. nov. 8. 19:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Manapság divattá vált a szakáll bajusz persze az a kb. fél cm-es külön erre való géppel vágott.

Tényleg divat lett, mert tv-ben médiában ezt látod.

De aki nem akarja arra ne erőltesd rá.

2023. nov. 8. 20:52
 7/11 anonim ***** válasza:
XD olyan a szóhasználatod meg a stílusod mint az ilyen KKevin rajongó WestEnd lányoknak
2023. nov. 8. 23:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Hagyd meg te a bajuszt és novessz szakállat.
2023. nov. 9. 05:02
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem szereted te őt, aki leherézi a párját egy anonim oldalon, ott komolyabb a gond, mint egy szakáll. Érzed ugye a paradoxont meg a folyamatábrát, hogy egy jelentéktelen dologból eljutottunk oda a sztori végére, hogy igazából tök máshogy gondolkoztok, ami neked nem felel meg. Amit megértek, csak akkor nem kell olyannal lenni, aki nem felel meg.
2023. nov. 9. 08:46
 10/11 anonim válasza:

Az itt leírtak alapján meg ahogy beszélsz a fasziról, mindenki jobban járna, hogyha dobnád őt!

És ezt nem, egyáltalán nem bántásból írom neked, tulajdonképpen meg is értelek teljes mértékében, én is valószínűleg így éreznék a helyedben, bár nem nőből vagyok.

20 éves vagyok, nyelvvizsga és szakmai érettségi után én is elmentem egyetemre, de még az első félévben rájöttem, hogy ez nem nekem való, így ott hagytam azt, és belevágtam a nagybetűs életbe, lesz ami lesz alapon.

Bár nem volt egyszerű, de már középiskola mellett megdolgoztam a jogosítványomért, mellé egy középkategóriás autóért, amit én tankolok, és én is tartok fent azóta is egyedül.

Két évig úgy jártam érettségi előtt, hogy reggel 6-kor elindultam suliba és este 23:30-kor értem haza munkából. És ezt így heti 4-5 nap. Szabad vasárnapjaim szinte sohasem voltak akkoriban.

Van egy két éves kapcsolatom, jobban mondva már fél éve menyasszonyok akivel együtt élek. Átlag felett keresek a cégnél ahol dolgozok, meg vagyok becsülve, az első 100-ban benne vagyok simán,pedig lentről indultam mikor odakerültem. Megtakarításom van elég releváns, amit gyarapítok minden hónapban 200-250 ezerrel legalább. Hobbimban benne van durván két millió Ft SAJÁT pénz. Számlákat fizetek, hűtőbe vásárolok,a fagyót tele rakom 2 hetente hússal, kenyeret rakok az asztalra, hó végén is, ahol kell ott férfi vagyok és maradok, mert ezt így kell! Nem flexelésből soroltam fel ezeket, hanem fel kellett nőni, nem volt mese.

Nehéz gyermekkorom volt sajnos, nem anyáméktól meg a seggemtől kértem tanácsot, szembenéztem az élettel és mára már talán azt mondhatom hogy győztem, mert sokkal jobb életem van mint néhány éve volt.

Valószínűleg a kutyát sem érdekli a fentebb leírtak, de ezt megosztva akartam azt nyomatékosítani, hogy egyáltalán nem fér a fejembe az, hogy 26 évesen ennyire anyámasszonykatonája legyen valaki..

Csodálkozom hogy egyáltalán eddig kitartottál mellette, nem hibáztatnálak, ha ezután nem így lenne. Ennyi idősen ez így szégyen, egyetem ide vagy oda.

2023. dec. 2. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!