Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy hagyja meg végre kicsit a bajusz, szakállát és azt ne csak szokásosan 1-2 évig hagyja meg? 21/L
Manapság divattá vált a szakáll bajusz persze az a kb. fél cm-es külön erre való géppel vágott.
Tényleg divat lett, mert tv-ben médiában ezt látod.
De aki nem akarja arra ne erőltesd rá.
Az itt leírtak alapján meg ahogy beszélsz a fasziról, mindenki jobban járna, hogyha dobnád őt!
És ezt nem, egyáltalán nem bántásból írom neked, tulajdonképpen meg is értelek teljes mértékében, én is valószínűleg így éreznék a helyedben, bár nem nőből vagyok.
20 éves vagyok, nyelvvizsga és szakmai érettségi után én is elmentem egyetemre, de még az első félévben rájöttem, hogy ez nem nekem való, így ott hagytam azt, és belevágtam a nagybetűs életbe, lesz ami lesz alapon.
Bár nem volt egyszerű, de már középiskola mellett megdolgoztam a jogosítványomért, mellé egy középkategóriás autóért, amit én tankolok, és én is tartok fent azóta is egyedül.
Két évig úgy jártam érettségi előtt, hogy reggel 6-kor elindultam suliba és este 23:30-kor értem haza munkából. És ezt így heti 4-5 nap. Szabad vasárnapjaim szinte sohasem voltak akkoriban.
Van egy két éves kapcsolatom, jobban mondva már fél éve menyasszonyok akivel együtt élek. Átlag felett keresek a cégnél ahol dolgozok, meg vagyok becsülve, az első 100-ban benne vagyok simán,pedig lentről indultam mikor odakerültem. Megtakarításom van elég releváns, amit gyarapítok minden hónapban 200-250 ezerrel legalább. Hobbimban benne van durván két millió Ft SAJÁT pénz. Számlákat fizetek, hűtőbe vásárolok,a fagyót tele rakom 2 hetente hússal, kenyeret rakok az asztalra, hó végén is, ahol kell ott férfi vagyok és maradok, mert ezt így kell! Nem flexelésből soroltam fel ezeket, hanem fel kellett nőni, nem volt mese.
Nehéz gyermekkorom volt sajnos, nem anyáméktól meg a seggemtől kértem tanácsot, szembenéztem az élettel és mára már talán azt mondhatom hogy győztem, mert sokkal jobb életem van mint néhány éve volt.
Valószínűleg a kutyát sem érdekli a fentebb leírtak, de ezt megosztva akartam azt nyomatékosítani, hogy egyáltalán nem fér a fejembe az, hogy 26 évesen ennyire anyámasszonykatonája legyen valaki..
Csodálkozom hogy egyáltalán eddig kitartottál mellette, nem hibáztatnálak, ha ezután nem így lenne. Ennyi idősen ez így szégyen, egyetem ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!