Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végzős lány vagyok, és teljesen megőrjít az osztályom. Nem bírom elviselni, h mien magamutogató egoista bunkók járnak is, akik mindenkit lenéznek, meg azt, h mindenki hátbaszúrja a másikat, hogy teljesen más felfogásuk van mint nekem?
Utolsó: én is 11.-es vagyok,és kb pont ugyan ez van velem is. Hát csak annyit tudok mondani,hogy már nincs sok hátra,ezt már bírd ki. Nem kell erőltetni ezt a barátkozást.
Ez azért van,mert a legtöbb ember csak olyanokkal barátkozik,akik ugyanolyanok mint ők,a többieket,akik nem tartanak a csordával,azokat kiközösítik. Ilyenek az emberek.
21:56 vok. Háttőőőő. Nem vok csaj :D.
Am még annyit akarok hozzáfűzni, hogy sztem egy ilyen kiközösítés dolog valahogy erősebbé is tesz, meg lesznek olyan tulajdonságaid, amik a többieknek nem. Szal pl egész önállóan tudsz gondolkodni meg van mindenről saját véleményed, közben a többiek meg egymástól függnek meg olyan, mintha vmi kollektív tudatuk lenne :). És elég megrázó a számukra, amikor jön a ballagás, szal akkor majd lehet röhögni rajtuk.
2010-10-19 21:56
Nagon egyetértek veled :)
19 éves vagyok, végzős. 36 fős osztályból sokan kedvelnek, de legalább u.annyian utálnak. Nincsenek IGAZ barátaim az osztályból, csak haverok. Határozott, erős, önálló egyéniség vagyok, de persze nyitott is.. akinek tetszik, tetszik, akinek nem, nem :D fhu.. csak remélem, hogy az egyetemen már kellemesebb lesz a légkör, és nem fogom hallgatni a többiek veszekedését arról, ki h öltözik, meg ki mit ivott hétvégén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!