Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed egy ilyen kapcsolatról ez alapján? Szerinted is gáz?
Bátyámról tudni kell, hogy nagyon kövér. Az a fajta, akinek már lendületet kell vennie, hogy felálljon valahonnan, az pedig esélytelen, hogy lehajoljon valamiért, ami leesik a földre. Nem volt mindig ilyen, az évek során jött fel rá, főleg mostanában. A barátnője pedig egy nagyon szép, kb modell alkatú lány. Családi vacsora során valahogy szóba került, hogy ő most kicsit fogyni szeretne (mármint a lány), mert érzi a lábain, hogy nehezebben jön fel a nadrág, stb. De úgy képzeljétek el, hogy 170/50 helyett lehet most 52 kiló max. Erre anyám poénosan megjegyezte, hogy "magadra ennyire figyelsz, a fiamat meg hagyod, hogy ekkora legyen?". A válasz erre egy vállrándítás meg egy "aha" volt, és hozzátette, hogy "nekem mindegy mekkorára hízik, nem zavar".
Ez csak szerintem gáz, hogy ennyire leszarja mi történik a saját párjával? Azt se lehet mondani, hogy a kövér férfiak jönnek be neki, mert amikor összejöttek kb 6-7 éve, akkor épphogy volt egy kis pocakja.
Eltekintve attól hogy nyilván kitaláció, a válaszom az, hogy a hipotetikus anyóspajti ilyen kijelentése után (mármint hogy ÉN vagyok felelős a kisfia, egy felnőtt ember életéért és egészségéért), hát úgy húznék el ezektől mint a vadlibák, és többé sose lássam egyiket se.
De ez csak gondolatkísérlet, mivel hasonló vékony nőként rá se nézek a kövér férfiakra, lábtörlő meg végképp nem vagyok.
Abba nem gondolsz bele, hogy a lány épp ennyi erővel hibáztathatna téged és anyukátokat azért, mert a bátyád elhízott? Több közötök van hozzá közeli családtagként, mint neki pár év ismeretség után.
Nem magatehetetlen kisgyerek a testvéred, hanem felnőtt férfi, neki van mozgástere és felelőssége ebben a saját egészségét érintő kérdésben.
Gondolom, nem a konyhaszékhez kötözve tömi bele tölcsérrel a kaját a barátnője naponta háromszor.
Nem lehet, hogy a barátnőnek hájfétise van? Nyilván tévedhetek, de elég gyanús, hogy ennyire nem zavarja, és előtte a bátyád közel sem volt ennyire elhízva. A helyedben lehet kipuhatolnám a tesónál, hogy az asszony tömi-e direkt kajával.
Nyilván ha van más egyértelmű ok, depresszió, irgalmatlan stressz munkahelyen, betegség, ami miatt folyton szteroidos gyógyszert kell szednie... stb, akkor tárgytalan.
Fogyatékos talán a bátyád hogy a csajnak kéne kordában tartania?
Én is vékony nő vagyok kövér férjjel. Nem jön be a kövérsége, mikor összejöttünk nem volt az. De sokat eszik és nem mozog, tehát elhízott. Tudja magáról, azt is tudja hogy vagy mozognia kéne, vagy kevesebbet ennie. Egyiket sem teszi. Akkor én mégis mi a toszt csináljak vele?
Anyád meg te vagytok a gázak, hogy a csajt oltjátok, ahelyett hogy a bátyádnak mondanád meg, hogy dagadék. Ha már ennyire szeretnél beleszólni.
Azért nem ennyire egyértelmű az a helyzet, mert a csajnak voltak már érdekes dolgai. Nem tudjuk mennyire rendszeres ez náluk, de a csaj magának külön kajákat csinál szerintünk. Egyszer pont ebédidőben felugrottunk hozzájuk, és mondta a bátyámnak, hogy egyen csak, mert mire ő elkészíti a sajátját, addigra kihűl. Amikor rákérdeztünk miért nem ugyanazt eszik, akkor teljes természetességgel mondta, hogy ha ő ilyeneket enne, akkor fél év múlva már gurulna. Másik ilyen alkalom az volt, amikor rendeltünk egy buli alkalmával, és szólt bátyámnak, hogy miért ilyen keveset rendel, hát ezzel jól sem lakik. Gondolom ezek miatt tette anyám a megjegyzést.
Egyébként biztos nem hájfétises a lány. Ismertem korábban, mert szaktársam volt, egyik exe sem volt kövér.
Továbbra is azt mondom, hogy nem a csaj feladata kordában tartani a pasija súlyát! Felnőtt ember, azt meg nem hiszem, hogy a barátnője lekötözi, és megtömi erőszakkal:-)
Az említett szituk meg lehetnek olyanok is, hogy mivel jól ismeri, tudja, hogy mondjuk a bátyád a salátát úgyse enné meg, ill., ha keveset rendel, akkor nyafogni fog 1 óra múlva, hogy éhes, vagy rendel újabbat. Nem tudom, nem vagyok ott, nem ismerem őket, ezek tippek, de a lényeg, ha a bátyád fogyni akar, maga tegyen érte! Ha vki fogyózik, annyi nyilván elvárható a párjától, hogy ne kínálgassa folyton sütivel, zsíros kajákkal, de itt erről szó van, fogyózik? Nem. Arról miért nem írsz, hogy a bátyádat zavarja-e súlya, és ő mit szól ehhez vagy ahhoz? Tényleg úgy beszélsz róla, mintha egy pici gyerek lenne, akinek nincs még saját belátása, nem tudja, hogy mikhez vezethet a kóros elhízás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!