Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mennyire tolerálnátok?
Sose volt páromnak új telefonja mindig csak örökölt.
Hasznaltakat vett vagy kapott mástól
3 hete végre vett egy telefont újat. Ma egy haveri iszogatás után leejtette mert meglökték és széttört. Se tok, se üvegfolia, se biztosítás...
Már úgy jött haza hogy sebaj 3 hét alatt újra összegyűjti a pénzt rá.
Jelzem 2 gyerekünk van.ezt az újra is nehezen szorítottuk ki ezt az összeget de örültünk hogy végre van új telefonja.
Jó a karácsony 2 szülinap plusz ugye mindennapok. Szerettem volna új kanapét karácsonyra. Már az is hátrább sorolodott mert újra új telefon kell.
Hogy lehet valaki ilyen önző mert újra új telefon kell neki és lehet az is pont így fog járni mert nem kap azonnal tokot, fóliát. És akkor veszünk egy 3.at is????
Jönnek az Ünnepek és nem számít mert újra megszeretne venni.
Most komolyan. Velem van abaj az én felfogasommal vagy tényleg baromi önző , dolog ez a részéről? És azt szajkozza hogy ő ezt megerdemli ez az ő fizetéseből fogjuk úgy is kikalkulalni. Az oké csak másra nem marad....
Vegye meg szolgáltatónál a telefont 2 év hűségre, havonta 6000 ft és kész (vagy kevesebb, valamennyit rászámoltam pluszba a 130-ra random), hacsak nem extra béna a férjed, akire jellemző, hogy összetör, elejt dolgokat, akkor kevés esély van rá, hogy ezt is összetöri, csak vegyetek rá rögtön tokot, fóliát és utána ejtegetheti nyugodtan. 130 ezres telefon kb a középkategóriát is épphogy eléri, szóval nem is egy luxustelefont akar, ahogy látom.
Persze az is jó megoldás, hogy vesz most valami nagyon olcsót, amivel épphogy telefonálni lehet, lemegy a karácsony, stb, aztán január-február környékén megveszi magának, amit kinézett, az olcsót meg megkapja valamelyik gyerek, ha van már olyan korban, hogy kellhet neki. 2-4 hónapot ki lehet bírni akármilyen telefonnal igazából.
Csak 1 tipp az auchanban az S22 tok1500- 2500Ft ha volt, fólia is lett volna rá 1000-2000Ft ért. Elég sok féle telefonra volt amúgy.
Totál nem a telefonról szól de csupasz seggre minek a 2 gyerek???
25!
Ezzel én is így vagyok, de most nem a mi anyagi helyzetünkről van szó, hanem a kérdezőéről, márpedig ő világosan leírta, hogy nekik most ez nem fér bele, azaz ha megveszik az új telefont, akkor másra nem marad. Innentől jogos a felvetésem, hogy akkor a gyerekekre meg a közös kiadásokra kinek a pénzét költik, ha mindenki önállóan osztja be a sajátjàt?
Abban is igazat adok itt sokaknak, hogy lehet jobban át kellett volna gondolni ezt a gyerekvállalást pénzügyi oldalról, de egyrészt ezzel már utólag sokra nem mennek, másrészt nem tudjuk, hogy történt-e velük valami, vagy eredetileg is ilyen anyagi fektételekkel terveztek. Az viszont biztos, hogy kettőjük KÖZÖS döntése volt a gyermekvállalás, tehát a nagyobb kiadásokat akkor is illik közösen megbeszélni, ha épp csak az egyik szülő keres.
U.i.: inkább vennék telefont használtan, mint kanapét...
#26 Az igaz, hogy ez a gyerek dolog már veszett fejsze nyele.
De azért is írtuk le, hogy ha esetleg akarnak harmadik gyereket, akkor azért ezt nagyon nagyon gondolják át, mert ilyen anyagi helyzet mellett már a kettő gyerek is felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!