Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mennyire tolerálnátok?
Sose volt páromnak új telefonja mindig csak örökölt.
Hasznaltakat vett vagy kapott mástól
3 hete végre vett egy telefont újat. Ma egy haveri iszogatás után leejtette mert meglökték és széttört. Se tok, se üvegfolia, se biztosítás...
Már úgy jött haza hogy sebaj 3 hét alatt újra összegyűjti a pénzt rá.
Jelzem 2 gyerekünk van.ezt az újra is nehezen szorítottuk ki ezt az összeget de örültünk hogy végre van új telefonja.
Jó a karácsony 2 szülinap plusz ugye mindennapok. Szerettem volna új kanapét karácsonyra. Már az is hátrább sorolodott mert újra új telefon kell.
Hogy lehet valaki ilyen önző mert újra új telefon kell neki és lehet az is pont így fog járni mert nem kap azonnal tokot, fóliát. És akkor veszünk egy 3.at is????
Jönnek az Ünnepek és nem számít mert újra megszeretne venni.
Most komolyan. Velem van abaj az én felfogasommal vagy tényleg baromi önző , dolog ez a részéről? És azt szajkozza hogy ő ezt megerdemli ez az ő fizetéseből fogjuk úgy is kikalkulalni. Az oké csak másra nem marad....
Jó hülye a párod .
Sem nekem sem a férjemnek nem volt még vadiúj telefonunk,mindig használt
Nem is vennék újat,számomra felesleges.Elvagyok a használattal is .Főleg nem venném ki a gyerekek szájából az ételt azért hogy vegyek egy telefont.
Nálunk nincs olyan hogy én fizetésem meg te fizetésed meg kinek a fizetéséből mit veszünk. Egy család vagyunk, minden pénzünk közös és minden nagyobb vásárlásról közösen döntünk.
Ebben a helyzetben egyértelmű lenne, hogy nincs új telefon. Elbacta akkor elbacta, ha valaki valamit elcsesz akkor viselnie kell a következményeit. Használná a régi telefonját, vagy az én régi telefonomat vagy valaki más régi telefonját a családból, mindenkinek van vagy 3 régi okostelefonja elfekvőben, igaz hogy lassabb, igaz hogy vacakabb, de ez van.
Férjem annyira béna, hogy csoda ha kibírja a telefonja fél évig. Volt, hogy ő is 3 hét alatt összetörte. Vettünk már neki Caterpillart (masszív, ütés és vízálló) talán 1 évig bírta. Most az a taktika, hogy max 50ezerért kap telefont biztosítással. Legutóbb összetörte az alig fél éves telefonját, biztosítással kicseréltük. 10e önrészt kellett fizetni és lett egy új telefonja.
Ja és alap, hogy azonnal kap tokot és fóliát. Ezek nélkül 3 percig sem bírná.
A férjed így járt, tuti nem vehetne drága telefont főleg, hogy 1000 másra kell a pénz. Vegyen egy egyszerűbbet, olcsóbbat aztán ha megtehetitek jöhet a drágább amilyet szeretne.
18!
"szép is lenne, ha a férjem mondaná meg, hogy mit vehetek a saját fizetésemből"
És a gyerekek meg majd a saját keresetükből vesznek maguknak ruhát, iskolaszert, bútort stb., ha te is, meg a férjed is elköltitek a pénzeteket minden hülyeségre, hisz a ti fizetésetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!