Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljünk erről ha én másként látom?
Beszélgettünk a gyerekvállalásról.
Barátnőm szeretne már viszont testileg/fizikailag nincs jól.
Elhízott kicsit, dagad a lába, fájnak az ízületei.
Nemcsak én de az orvos is figyelmeztette már 3 évvel ezelőtt. Nem tett és tesz semmit. Csak hajtogatja hogy nem tud fogyni. Nem is mozog.
Én féltem őt, mert egy terhesség az egészséges testet is megviseli nemhogy ami problémával küzd..
En ismerek olyat aaki meg nyugtatokat szedve akart gyereket. A pasi egyszeruen nem csinalt neki gyereket es meg volt oldva. Mert ő nem akart nyugtatós nőtől gyereket.
Aztan máshol a nő cigis volt. A pasi annak se csinált es kesz.
Nem kell ezt ragozni.
Kb 14kg van rajta.
Igen már akkor szólt a doki hogy ha a jövőben gyereket akar, akkor már kezdjen odafigyelni.
Nyilván ez egy kicsit genetika mint az ízületi fájdalmak is.
Ő mindig azt mondja hogy kérdezte a dokikat mikor kivizsgáláson volt és azt mondták nincs baj gyerekvállalás szempontból..ennek egy részét én is hallottam mikor bekísertem
Tudom hogy ettől van rosszabb.
Igen jó lenne kezelni. De pl inzulin probléma miatt kapott gyógyszert, ezt abba kellett hagyni mert heliobacter fertőzés miatt gyomor gondjai lettek. Ebből kb 1év alatt kikezelték.
Mondtam hogy jó lenne akkor az inzulin miatt visszamenni mert mondta a doki ha a heliobacter elmúlik akkor menjen vissza..ő nem akar vissza menni..hiába mondom hogy nem játék az inzulin probléma..ez se ház..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!