Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemények “közvetítő” szerepr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények “közvetítő” szerepről ?

Figyelt kérdés

Többéves kapcsolatra tettem pontot, mivel rajöttem hogy “párom” egy csaló hazug. Le is blokaltam minden fórumon, mert arra használta ezeket a a fórumokat hogy provokáljon es sértegessen, es nevezgessen, még véletlen sem volt legalabb neutralis vagy baratsagos. ( pl messengeren)

Azóta megkért egy barátját, kit en is ismerek, es ki tudott problémainkról, hogy üzengessen nekem általa. (versek, dalok, meg kikérdez hogylétemröl, mondjuk sokat beszelgettem ezzel az emberrel azelött is)

Úgy vettem észre, hogy most hogy szakítottunk haver szimpatizal exemmmel , pedig gondolom tudott dolgokról.

Mi értelme van az üzengetésnek?

Nekem úgy érzem nem tesz jót.....szenvedtem 2 evet es most el akar bizonytalanítani, hogy az ördög nem is olyan fekete meg szerinte az igazsag középen van . Pedig rengeteget szenvedtem en eltem vele en voltam megalázva. Egyáltalán nincs semmi középen.

2023. nov. 4. 16:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A havert kérd meg, hogy fejezze be a postás pozíciót és ha nem hajlandó rá akkor tőle is szabadulj meg.
2023. nov. 4. 16:37
 2/9 anonim ***** válasza:
8%
Miből jöttél rá hogy a párod hazug és csaló? Mik voltak ezek a bizonyítékok? Csak azért kérdezem, hogy láthassuk mennyire lehet erős ez a fajta elbizonytalanítás, amiről írsz.
 3/9 anonim ***** válasza:
Közvetítőnek jutalék jár, jobb körökben!
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mi értelme van az üzengetésnek?"

Az az értelme az üzengetésnek, hogy hasson rád. És mivel direktbe már nem tud elérni, marad az üzengetés. Most itt két út lenne, vagy meghallgatod és átbeszélitek (újra? hátha jobb belátásra jutott valamelyikőtök), vagy pedig elvágod a kommunikáció ezen vonalát is. Tehát a közvetítőt kiiktatod, nem beszélsz vele se többet.

2023. nov. 4. 16:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó variáció, teljes kiiktatást valasztom
2023. nov. 4. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
De mivel ártott neked ennyire a volt párod, kérdező? Most már ne hagyj minket kétségek között, meséld el a történetet. Mivel alázott meg téged?
2023. nov. 4. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:

6.

"Többéves kapcsolatra tettem pontot, mivel rajöttem hogy “párom” egy csaló hazug."

2023. nov. 4. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Az értem meg tudok is olvasni. De miből jött rá, vagy mi történt? Mert nekem kissé furák az olyan helyzetek, hogy egyáltalán semmi nincs középen. És a kérdés értelmezéséhez is kellene a példa, vagy még inkább a háttér, hogy mi történt itt.
2023. nov. 4. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:

6.

Már szakítottak, nem releváns igazából, hogy miért. A kérdező pontot tett a végére és az ex haveron keresztül zaklatja.

Arra volt kíváncsi,hogy mit tegyen.

2023. nov. 4. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!