Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem folyton túlórázik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem folyton túlórázik mióta megszületett a baba. Hogyan tegyem magam túl ezen?

Figyelt kérdés

Előtte havi kb. 4 órányi túlórája volt és ennek egy jó része úgy, hogy amikor home-officeban volt, nem volt meg a 8 óra, csak nem ellenőrzik. Mióta terhes lettem azóta viszont folyamatosan túlórázik. Eleinte nem tűnt fel, mert nem nagyon figyeltem hányra jár haza (korábban majdnem minden nap sportolt munka után), de most, hogy négy hónapos a baba feltűnt, hogy “nem jön ki a matek”. Folyamatosan 12-13 órákat van távol, miközben amúgy utazással együtt 10 óra lenne.

Sajnos segítségem csak anyósom van, és bár nagyon aranyos, de ha jön, akkor délután 3-tól a férjem hazaérkezéséig itt akar lenne, meg még egy fél órát és talán nem kell magyaráznom, hogy az ember miért nem akar heti 4 órát kettesben eltölteni az anyósával (nem, nem akar később jönni, se korábban menni). Ráadásul a városban az összes sportlehetőség vagy délelőtt van vagy este 6-7-ig, így legfeljebb csak azon a napon tudnék sportolni, mikor anyósom itt van. Pár hónap múlva már szabad futni (6 hónapos kortól ajánlják), de addig ezt elég nehezen élem meg.

Válni nem szeretnék, mert amúgy a férjem rendben van (pl. az összes nap, amikor orvoshoz megyünk vagy védőnőhöz home-officeban van és elkísér minket).

2023. nov. 2. 21:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért csinálja meg sok?????

2023. nov. 2. 22:31
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezt vele kell megbeszelned.
2023. nov. 2. 22:32
 13/33 anonim ***** válasza:
14%

10. 11.

Mert fosnak, hogy lelép a nő, és egyedül maradnak.

Vagy mint a kiskutya meg az ájfos telefon a gyereknek. Megveszed, mert nem bírod azt mondani neki, hogy lófaxtot nem kapol!

SOK az akaratgyenge pasi. Csicska papucsok.

2023. nov. 2. 22:37
 14/33 A kérdező kommentje:
#8 Mármint feladatban van benne, nem függőségben.
2023. nov. 2. 23:05
 15/33 A kérdező kommentje:

#6 Az lehet, már terhesség alatt is mindent is csinált, ahelyett, hogy itthon lett volna, az első hetekben meg nagyon sok veszekedésünk volt azon, hogy amikor én egy-két órát alszok este, akkor, ha már itthon van apaszabin, legyen kedves átvenni a gyereket, napközben amíg alszom, és foglalkozni vele, hogy ne üvöltsön. Mert, ha sír, akkor bekapcsolnak az anyai ösztöneim és csak kiborulok, hogy baja van a babának és megyek segíteni, úgy hiába van nála. (Ringatni kellett és nem lerakni). Meg, hogy nem jó, ha 4x20 percre veszi át, mert nem tudok 15 percet aludni.

#9 Nem, a férjem szerint nagyon jól élünk, mindenünk megvan és zavarja, hogy én “anyagias vagyok”. (Én gazdagabb családból származom és nekünk a “nagykönyvben tanított pénzügyi kultúránk volt”, a férjem családjában a hat havi megélhetésre félretett pénz egy ismeretlen fogalom, de nálunk sokkal boldogabban élik a hétköznapokat).

2023. nov. 2. 23:18
 16/33 anonim ***** válasza:
56%

15.-re, a kérdezőnek.

"...férjem családjában a hat havi megélhetésre félretett pénz egy ismeretlen fogalom..."

A fogalmat sokan ismerik, de idehaza 10-ből 9 embernek megoldhatatlan dolog.

2023. nov. 2. 23:25
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk anyós beszélhetne vele, ha már megcsinálta a gyereket foglalkozni is kene vele. Mert egyértelmü hogy az elől menekul.
2023. nov. 3. 04:30
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg azért csinálja, mert ez egy legális kifogás, hogy ne kelljen otthon lennie.
2023. nov. 3. 05:34
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menekül otthonról. Őszintén, akarta a férjed ezt a gyereket?
2023. nov. 3. 06:24
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon az jön le , hogy menekül.
2023. nov. 3. 07:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!