Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Nem lenne több kapcsolat szerintetek?
Egy olyan pasival aki tényleg jó az ágyba, tud nyujtani valamit és normális szexuális kultúrája van azokkal a nők többsége szívesen szexel sokat!
Persze, görcsöl pl a nő és szopjon le. Itt inkább te vagy állati színten.
Meg anál, bzi vagy? Nekem nincs néha bajom vele, de ha ez alap meg elvárás, akkor az is az lesz hogy én bszlk seggbe, mer miért ne.
Jól neked a prostik, maradj náluk.
Nem, NEM AKARJÁK MINDEN NAP.
Hiába akarod magad ezzel nyugtatni, rohadtul nincs minden férfinak igénye a dugásra, mert veled ellentétben, ők valóban nem állati szinten mozognak, hogy az ösztöneik irányítják és eret akarnak vágni, ha néhány napig nincs szex. Amúgy külön vicces, hogy te beszélsz itt állatias szintről, miközben egy igazi primitív ösztönlény vagy, aki még akkor is kényszeríteni a nőt minimum orálra meg gusztustalan análra, amikor az rosszul van a menzesz miatt. Ébresztő, itt TE vagy az állat.
Az élet és a párkapcsolat bőven többről szól, mint szex, az h neked ez áll életed középpontjában az egyfelől szánalmas, másfelől rajtad kívül senkit nem érdekel.
Én pl leírtam világosan, hogy a büdös életben nem akarok gyereket, tehát rohadtul nem azért szexelek, mint ahogy az emberek döntő többsége nem hagyja abba a szexet azután, hogy megvan már a gyerek. Élvezetből és azért, mert kívánom, de nem vagyok robot, akit beprogramozol, hogy akárhányszor csak neked dughatnékod van, én is adjuramisten azonnal akarjam.
36 vagyok. A napi szex meg olyan túl rutinszerű, amitől unalmas lesz. Spontán dolgokat én jobban szeretem pl..
Több kapcsolat lenne, ha a pasik nagy része nem a faszkkal gondolkodna. Fontos a jó szex, de van ezer más dolog az ember életében. Az szomorú ha neked semmi életed/ dolgod.
Ez is afféle nemváltó mint a Tekla95 Balázska 🤣
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!