Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Justdoit60 kérdése:

Hölgyek! Nem lenne több kapcsolat szerintetek?

Figyelt kérdés
Ha ti nők, ugyanúgy viszonyulnátok a szexhez, ugyanannyira fontos lenne,mint a férfinak és nem csak egy sokadlagod dolognak kezelnétek, szerintetek nem több kapcsolat lenne,mint szingli?
2023. okt. 31. 16:22
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Mivel az életben nem akarok se én, se a férjem gyereket így ez nem igazán talált. :)

Úgy írod, mintha én kvázi egy szükséges rosszként a szexre, holott épp ellenkezőleg! Mint írtam, szeretek szexelni a férjemmel, a mai napig kívánom őt, mint férfit és természetesen élvezetből csináljuk, de én is ember vagyok és nekem sem lehet mindig, minden körülmények között hozzá és nem, nem fogok azért senkivel lefeküdni kényszerből, mert neki én gyakorlatilag egy szexbaba vagyok, akinek az a feladata, hogy megadjam a "kellő mennyiséget"! Hogy lehet egyáltalán ilyet leírni, hogy megadni a kellő mennyiséget? Ha valami, akkor ez aztán állatias a javából.

2023. okt. 31. 16:38
 12/45 anonim ***** válasza:
88%
Uraim! Nem lenne több kapcsolat, ha a szex nem csak a ti kielégüléseteket szolgálná, hanem foglalkoznátok a partneretekkel? Ha lenne fogalmatok, hogy kell kielégíteni egy nőt? Nem lenne jobb, ha nem hazudnátok meg játszmáznátok?
2023. okt. 31. 16:43
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem a szex nem rutinszerű, mint a reggeli kávé. Sőt. Pont itt a gond, nem érted? A minőség sokkal fontosabb.
2023. okt. 31. 16:43
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokkal nagyobb szégyen, hogy némely férfi úgy tekint a szexre, mint pl egy csésze kávéra, ami minden nap reggelén gyakorlatilag egy rutin. Épp ellenkezőleg, sokkal fontosabb, hogy mindkét fél akarja és élvezze! Ehhez mondjuk szorosan hozzátartozik az is, hogy a kedves férfiak foglalkozhatnának azzal is, hogy a nőnek is jó legyen a szex, ne csak nekik. Sokan 2 perc után elmennek, aztán úgy csinálnak, mint akik jól végezték dolgukat.

Bár érdekelne mit jelent neked az a kellő mennyiség, amire szerinted a nőknek a te rendelkezésedre kéne álljanak.

2023. okt. 31. 16:46
 15/45 A kérdező kommentje:
Valakinek, pl nekem a mennyiség és minőség szétválaszthatatlan. Nekem és jóformán minden férfi ismerősömnek a napi 1 a minimum.
2023. okt. 31. 16:46
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem történetesen elég a szex, sem érzelmek, sem ígéretek, sem anyagiak nem kellenek ahhoz, hogy feleküdjek egy nekem tetsző férfival.

De ezt még véletlenül sem azért teszem, mert annyira szívemen viselem a férfiak szexuális igényeit. A büdös francokat, magasból leszarom, hogy a férfiak mire vágynak és mire nem. Azt teszem, ami NEKEM jó. És azok a nők, akik csak házassági ígéret ügyvéd által ellenjegyzett nyilatkozatával hajlandók adni egy szájrapuszit, na ők is azt teszik, ami NEKIK jó. A férfiak, akik szexet keresnek - most figyelj - ők is azt teszik, ami NEKIK jó. Az aszexuálisok meg... Nem is folytatom, szerintem érted.

A történet minden résztvevője azt és úgy tesz, ami és ahogy neki jó (vagy jó lenne). Ha problémája adódik, azt neki kell megoldania, nem a társadalom fog hozzá alkalmazkodni.

2023. okt. 31. 16:47
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Napi egy a minimum, jó. De ti mit tesztek bele a kapcsolatba a farkatokon kívül? Mert ugye a párkapcsolat nem csak a szexről szól! De ha már a szexnél tartunk...Ki is elégítitek a nőket, vagy önzőek vagytok? Mert akkor se csoda, hogy a nő nem akar szexelni ám...
2023. okt. 31. 16:49
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Nincs annál kiábrándítóbb, mint mikor mindennap menetrendszerűen szexelni kell, mert láthatóan csak az számít, hogy a kedves férfinak meglegyen a napi mennyisége és le sem szarja, ha a nőnek pl egyik-másik nap nincs hozzá hangulata, beteg/fáradt/menstruál. El kell keserítselek, a másiknak is vannak érzései, lehet szar napja, lehet szar kedve, nem egy beprogramozott bábu, hogy mindig a te kedvedre cselekedjen. Aki ezt nem tudja elfogadni, az kerülje messziről a kapcsolatokat vagy keressen olyat nőben, mint ő maga, ne azt várja el h a világ is az ő farkához és annak igényeihez alkalmazkodjon.
2023. okt. 31. 16:55
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Az az öt perc maszatoläs (vetkôzéssel együtt), amit ti rutinosan lenyomtok, az tényleg minden nap belefér az idôbe. Csak kedvünk hozzá.

Az a minôségi szerelmeskedés, amire mi vágyunk, nem fér bele a drága idôtökbe, heti egyszer se.

Minél régebben van együtt egy pár, annál több elôjáték kéne a nôknek, és annál kevesebbre hajlandó a férfi. Utána megy a pislogás, hogy kikopik a szex.

2023. okt. 31. 17:05
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy tetszeni fog a válasz, tudom, önzően hangzik, de ha mindig úgy szexelnék, ahogy én akarok, mindennap többször is akarnék szexelni.

A baj ezzel az, hogy nálam ez a vanilla szeretkezés. Nem vadulás, nem keménykedés, nem dugás. Ha mindennap misszionáriusban szeretkezhetnék, lemondanám a Netflixet.

De az ilyen-olyan pózok, váltások engem lelomboznak, és a szex feladat lesz, amire rá kell vennem magam. És akkor inkább mosogatok, annak pozitív a vége.

2023. okt. 31. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!