Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért önkielégítenek rendszeresen a férfiak párkapcsolatban?
Többször észrevettem, hogy amikor nem vagyok otthon, a barátom maszturbál. Pl. van, hogy reggel később megy dolgozni, mint én, megvárja, hogy elmenjek, és olyankor. Amennyire észrevettem, heti 1-2x csinálhatja. Még nem szóltam neki, hogy feltűnt.
Kezdem nagyon magamra venni ezt az egészet. Férfiak, mi ennek az oka? Unjátok/nem kívánjátok már a barátnőtöket?
Az a kérdés, hogy ez mennyire megy a szex rovására. Jó esetben semennyire. Legrosszabb esetben inkább a markát választja, mint téged.
Azért csinálja, mert a szex (szerelmeskedés) rólad szól, a nőt akarja kielégíteni. Ami normális esetben több munkával jár, több odafigyelést igényel, tovább tart, stb. Amikor kiveri, az meg csak róla szól, instant magömlés két perc alatt, minimális energiabefektetéssel.
Ha a szex ritkul, miközben a farokverés gyakoribb, annak is a fenti az oka. Lusta energiát tenni a szexbe, hogy neked is jó legyen, csak kiveri inkább gyorsan, kényelmesen. Ebben az esetben tedd ki, nem lesz jobb.
De ha csak "desszertként" ráránt néha, miközben kettesben megfelelő a szex minősége és mennyisége is, az teljesen normális, sőt bizonyos szempontból egészséges is.
Az én páromnál is előfordul, heti 1x vagy 2x max.
Nekem elmondja,sajnos mi még nem élünk együtt és akkor csinálja amikor nem tudunk találkozni. Még mindig jobb mintha szeretője lenne.
Nem szòlok érte sose, igazábòl nem zavar. Ettől a szexuális életünket jónak mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!