Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért önkielégítenek rendszeresen a férfiak párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Többször észrevettem, hogy amikor nem vagyok otthon, a barátom maszturbál. Pl. van, hogy reggel később megy dolgozni, mint én, megvárja, hogy elmenjek, és olyankor. Amennyire észrevettem, heti 1-2x csinálhatja. Még nem szóltam neki, hogy feltűnt.
Kezdem nagyon magamra venni ezt az egészet. Férfiak, mi ennek az oka? Unjátok/nem kívánjátok már a barátnőtöket?
2023. okt. 31. 07:42
21/22 anonim válasza:
Én nő vagyok, de én is szoktam. Mert más élmény, másmilyen, mint amikor a férjem csinálja, nem tudom másképp megfogalmazni. :D Nincs semmi gond a férjemmel, a szexuális életünkkel vagy úgy általában a házasságunkkal sem, ennek semmi köze ehhez. Te úgy érzed, hogy el vagy hanyagolva, mert kevesebbet szexeltek, mint ahányszor ő önkielégítést végez (most arról nem is mondok semmit, hogy széjjelhagyja a g*cis zsepiket), de ez esetben lehet, hogy a maszturbálás és a kevés szex a tünet, nem működik valami a kapcsolatotokban. Beszélj vele.
22/22 anonim válasza:
Maszturbáció és szex: ÉG és FÖLD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!