Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban, ha valamilyen chatelős programmal tartjátok a kapcsolatot,akkor milyen gyakran nézitek meg a telefont,hogy írt-e a másik?
Jellemzően az ilyen programok, messenger, viber nem mindig jeleznek ha a másik fél írt, így időnként biztos ami biztos érdemes megnyitni az alkalmazást.
Egy kapcsolatot kezdenénk újra, 1 hónap szünet után(nem én javasoltam, de belementem), de úgy vélem hogy ő ezt mégse gondolja komolyan,mert azt látom, hogy a vibert,akár egy napig meg se nézi,akkor is már én írtam rá, korábban meg azért rendszeresen megnyitotta.
Bocsi kérdező, én viberen sose tapasztaltam hogy nem jött volna értesítés üzenetkor, ha nincs kikapcsolva az értesítő. :)
És ha le leszek pontozva, akkor is azt mondom ha én várok valakitől üzenetet, azaz érdekel az illető, óránként is ránézek a telefonra. Illetve írok neki, akkor is ha ő nem keres. :) én legalábbis ismerkedéskor is ezt tapasztaltam, akit érdekeltem, mindig meg kapta az üzenetemet és rövid időn belül reagált is rá. Aki meg hanyagolt, abból nem is lett semmi sose végül.
Nalam azert nem jelez mert 10 perc inaktivitas utan lezarja a telon a netet wifit mindent. Kb mint ha alvo modba teszed a geped.
Mikor hozza nyulok akkor ter vissza minden.
Meg kell nezni a beallitasokat h van e hasonlo bekapcsolva.
Meloban van h felnapig sem. Otthon jatszok rajta pl es akkor jelez mindig. De pl 21:00 orakor kikapcsolom az ertasiteseket. Leven aludnek.
#10 Igazad van, tényleg úgy vagyok vele, hogy annyira nem fogom bánni ha végül nem lesz belőle semmi. Pláne, hogy így kezdi. Kinézem belőle, hogy a délutáni találkozóra is lesz valami kifogás.
#11 Sokkszor inkább messengerre jellemző, hogy nem értesít, pedig nálam egyiket se altatja a telefon, viszont nekem az asztali gépen is fenn van a viber, és előfordult, hogy annak ikonján ott volt a piros pötty, hogy írt valaki, telefon meg nem jelzett. Mikor meg elkezdtünk irogatni, akkor már a telefon is rezgett, és az órám is.
"Azért a mai világban: Miért nem telefon és SMS?"
#13 Ugyanabban a 3 műszakos munkarendben vagyunk,de nem egy cégnél, a héten éjszakásként. Mindketten zajos helyen, így ilyenkor az ember irogat. De azon kívül beszélünk telefonon is.
SMS pedig hagyományos értelemben már nincs . Alap esetben a te okostelefonodon is a Messages nevü app kezelei a telefonszámalapű üzenteket, amit régen SMS-nek hívtunk, csak itt már az egész internet alapon megy. Lényegében ugyanaz mint a Viber, csak a Messagessel küdött üzenet, alap beállításban nem megy el olyan telefonra amin nincs net, ráadásul hiában internetalapú, még fizetsz is minden üzenetért ha nem korlátlan csomagban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!