Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kétértelmű jelzések:Akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétértelmű jelzések:Akar valamit vagy csak flörtöl?

Figyelt kérdés

A történet röviden: adott egy férfi és egy nő, néhány hónapos ismeretség közös sporttevekenység kapcsán.A nő flörtöl a pasival, elég egyértelmű,hogy bejön neki, azonban amikor a férfi nyit (elhívja),a nő visszautasítja, majd kiderül,hogy van pasija.

A férfi közben megismerkedik valakivel,szintén bevonja a közös sportba.Ez lennék én. Az egyik alakolmmal láttam,hogy egy lány flörtöl a párommal, de csak megmosolyogtam.Majd a 2.alkalommal kiderült,hogy ki is ez a lány, róla beszélt a párom az ismerkedésünk elején, miszerint kétértelmű jelzéseket ad felé.Amikor ott vagyok,akkor is flörtöl vele, a barátaival beszélget,de hozzám még csak bemutatkozni sem jött oda .A páromat megkérdeztem, ő nyíltan bevallotta,hogy neki is bejön a lány,kedveli és ha úgy alakulna, egy éjszakát eltöltene vele.Egyrészről,a megismerkedésünkkor megbeszéltük,hogy amíg a mi kapcsolatunkra nincs hatással más, addig engem nem zavar,mit csinál,ezeket kezelje diszkréten,szóval amolyan nyitott kapcsolatban vagyunk.

Érzelmileg csak hozzám kötődik,a többi pusztán szexuális jellegű vonzalom.

Másrészről zavar ez a lány, mert sosem értettem azokat az embereket, akik "hergelnek" valakit,majd visszautasítják.Pláne,hogy ezt akkor is folytatja,amikor ott a másik párja.

Az egyértelmű,hogy a páromra nyomul,mert hiába van ott a baráti társaság is,akiket szintén ismer, senkivel nem flörtöl így.

Ölelgeti, gyakran arra megy a teremben,amerre ő is van és olyan gesztusokat tesz,amit a vak is kiszúr.

Nem szeretnék egy féltékenykedő hárpia lenni,de azt sem szeretném,ha kiderülne,hogy több is van a háttérben.

Szeretnék megbízni a páromban, de annyi negatív tapasztalatom van, megcsalással,hogy nehéz "józanul" felmérmi.Mindenesetre balhézni nem szeretnék,amíg nincs konkrét "bizonyítékom" és azt sem igazán tudom,hogyan kérdezzem meg erről úgy,hogy ne értse esetleg félre.

Szerintetek?

#flört #kétértelmű jelzés #A másik nő #Nsm tudja mit akar
2023. okt. 3. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott kapcsolatban vagytok elmondásod szerint, elmondta, hogy levarrná és te féltékeny vagy? Nyitott kapcsolatban nincs keresnivalója a féltékenységnek kérdező!
2023. okt. 3. 16:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem azzal van a gond,hogy bevallotta.A lány zavar,hogy akkor is nyíltan flörtöl,amikor ott vagyok, mégis minden alkalommal, ha megyünk, puszta véletlen,de a csaj mindig megjelenik.

Mint mondtam,nem zavar,csak ne a jelenlétemben.Ezt szeretném felé valahogyan jelezni.

A másik,hogy vagy essenek túl rajta,vagy a csaj döntse el,mit akar,de ne húzza az agyát.

2023. okt. 3. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
De ez birtoklási vágy/féltékenység részedről. A párod nem bánja, te miért bánod? Akármit mondasz te húzod a rövidebbet. A nő nem tartozik feléd semmivel. Eléggé gáz parner mellett amit csinál ez vitathatatlan. De az is gáz, hogy egy farok miatt a nőt hibáztatnád. Mindkettő züllött és te is ha ebben részt veszel csak azért, mert "lelkileg jobban húz hozzád" a párod. Ha tényleg úgy lenne nem engedné hogy előtted flörtöljön a nő, sőt egyáltalán nem venne részt nyitott kapcsolatban.
2023. okt. 3. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez is benne van a nyitott kapcsolatban. Ebből jól nem jöhetsz ki. Ha szóvá teszed a párodnak, hogy diszkrétebben intézze a dolgot, akkor tényleg te leszel a féltékeny barátnő, ha a csajnak szólsz, akkor adod alá a lovat, az ilyen csak még jobban nyomul ezek után.
2023. okt. 3. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt ami izgalmassá teszi számára a dolgot, az pont ez a húzd meg-ereszd meg játék. És ez most rajta múlik, hogy kezeli. Nagyjából én is úgy kezelem ezt a nyitott kapcsolat témát, mint te, bár így indítani kicsit necces...szóval ha azt nézzük, ezt valahol vállaltad.
2023. okt. 3. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Akinek többet ér az olyan nő, aki hülyére szedi és párkapcsolatban van, nyugodtan lenne szerető nem elég hogy nyitott kapcsolatban lehet veled azzal egy percet sem foglalkoznék tovább a mai szituáció alapján, bár össze se jöttem volna vele!

Ez a "férfi" csekélyes, felszínes és egy dkg erkölcs nincs benne a nővel együtt.

Te neked se van, miért nem borítasz inkább a nő pasijának és mindketten miért nem dobjátok ki őket?

2023. okt. 3. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Hogy a nő mit gondol, nem tudom mert én nő létemre sose csináltam ilyet és nem is szeretnék. Arra tudok gondolni, hogy egonövelő neki a párod. Valszeg a pasijától nem kapja meg ezt a figyelmet/nem elegendő mértékben és imponál neki, hogy a másik pasas meg ugrana.

A pasidnak bejön egyelőre ez a hideg-meleg. Nekem is volt olyan pasi aki hasonlóan tolta a hideg-meleget és bejött a dolog kb. 1 hétig. Aztán eluntam és rájöttem, hogy többet ilyet ne. Nyilván annak is megvolt a maga oka (amit azóta se tudok, tudom, hogy rosszat nem akart) de rájöttem, hogy ennél én nő létemre direktebb vagyok. Nem szeretek játszmázni? Érdekellek komolyan? Add a tudtomra. Csak szex kell? Akár az is oké, ha úgy van csak légy egyenes. Semmi? Jó, csak akkor viselkedj úgy.

Amúgy az írásodból nem az jön le, hogy neked oké ez a nyitott kapcsolat. A nők néha versengenek (szintén sztem ego dolog). A csajszi tudja, hogy csettintenie kéne és ugrana a srác, de gondolom ő nem él nyitott kapcsolatban így nem meri meglépni.

Sztem hiányt pótol.

2023. okt. 3. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Akar valamit vagy csak flörtöl?"

Nálam ez ugyanaz.

2023. okt. 3. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!