Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétértelmű jelzések:Akar valamit vagy csak flörtöl?
A történet röviden: adott egy férfi és egy nő, néhány hónapos ismeretség közös sporttevekenység kapcsán.A nő flörtöl a pasival, elég egyértelmű,hogy bejön neki, azonban amikor a férfi nyit (elhívja),a nő visszautasítja, majd kiderül,hogy van pasija.
A férfi közben megismerkedik valakivel,szintén bevonja a közös sportba.Ez lennék én. Az egyik alakolmmal láttam,hogy egy lány flörtöl a párommal, de csak megmosolyogtam.Majd a 2.alkalommal kiderült,hogy ki is ez a lány, róla beszélt a párom az ismerkedésünk elején, miszerint kétértelmű jelzéseket ad felé.Amikor ott vagyok,akkor is flörtöl vele, a barátaival beszélget,de hozzám még csak bemutatkozni sem jött oda .A páromat megkérdeztem, ő nyíltan bevallotta,hogy neki is bejön a lány,kedveli és ha úgy alakulna, egy éjszakát eltöltene vele.Egyrészről,a megismerkedésünkkor megbeszéltük,hogy amíg a mi kapcsolatunkra nincs hatással más, addig engem nem zavar,mit csinál,ezeket kezelje diszkréten,szóval amolyan nyitott kapcsolatban vagyunk.
Érzelmileg csak hozzám kötődik,a többi pusztán szexuális jellegű vonzalom.
Másrészről zavar ez a lány, mert sosem értettem azokat az embereket, akik "hergelnek" valakit,majd visszautasítják.Pláne,hogy ezt akkor is folytatja,amikor ott a másik párja.
Az egyértelmű,hogy a páromra nyomul,mert hiába van ott a baráti társaság is,akiket szintén ismer, senkivel nem flörtöl így.
Ölelgeti, gyakran arra megy a teremben,amerre ő is van és olyan gesztusokat tesz,amit a vak is kiszúr.
Nem szeretnék egy féltékenykedő hárpia lenni,de azt sem szeretném,ha kiderülne,hogy több is van a háttérben.
Szeretnék megbízni a páromban, de annyi negatív tapasztalatom van, megcsalással,hogy nehéz "józanul" felmérmi.Mindenesetre balhézni nem szeretnék,amíg nincs konkrét "bizonyítékom" és azt sem igazán tudom,hogyan kérdezzem meg erről úgy,hogy ne értse esetleg félre.
Szerintetek?
Nem azzal van a gond,hogy bevallotta.A lány zavar,hogy akkor is nyíltan flörtöl,amikor ott vagyok, mégis minden alkalommal, ha megyünk, puszta véletlen,de a csaj mindig megjelenik.
Mint mondtam,nem zavar,csak ne a jelenlétemben.Ezt szeretném felé valahogyan jelezni.
A másik,hogy vagy essenek túl rajta,vagy a csaj döntse el,mit akar,de ne húzza az agyát.
Akinek többet ér az olyan nő, aki hülyére szedi és párkapcsolatban van, nyugodtan lenne szerető nem elég hogy nyitott kapcsolatban lehet veled azzal egy percet sem foglalkoznék tovább a mai szituáció alapján, bár össze se jöttem volna vele!
Ez a "férfi" csekélyes, felszínes és egy dkg erkölcs nincs benne a nővel együtt.
Te neked se van, miért nem borítasz inkább a nő pasijának és mindketten miért nem dobjátok ki őket?
Hogy a nő mit gondol, nem tudom mert én nő létemre sose csináltam ilyet és nem is szeretnék. Arra tudok gondolni, hogy egonövelő neki a párod. Valszeg a pasijától nem kapja meg ezt a figyelmet/nem elegendő mértékben és imponál neki, hogy a másik pasas meg ugrana.
A pasidnak bejön egyelőre ez a hideg-meleg. Nekem is volt olyan pasi aki hasonlóan tolta a hideg-meleget és bejött a dolog kb. 1 hétig. Aztán eluntam és rájöttem, hogy többet ilyet ne. Nyilván annak is megvolt a maga oka (amit azóta se tudok, tudom, hogy rosszat nem akart) de rájöttem, hogy ennél én nő létemre direktebb vagyok. Nem szeretek játszmázni? Érdekellek komolyan? Add a tudtomra. Csak szex kell? Akár az is oké, ha úgy van csak légy egyenes. Semmi? Jó, csak akkor viselkedj úgy.
Amúgy az írásodból nem az jön le, hogy neked oké ez a nyitott kapcsolat. A nők néha versengenek (szintén sztem ego dolog). A csajszi tudja, hogy csettintenie kéne és ugrana a srác, de gondolom ő nem él nyitott kapcsolatban így nem meri meglépni.
Sztem hiányt pótol.
"Akar valamit vagy csak flörtöl?"
Nálam ez ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!