Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mennyi a max életkor, hogy összejöjjetek egy 18 éves végzős gimnazista lánnyal?
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Az utolsó előtti hozzászólóknak meg kíváncsi lennék a korukra, mert így nem tudom, h mennyi idősek vagytok. De kicsit pontosítok a kérdésemen: mennyi a max életkor a pasiknál, mikor még a 18 éves lány nemcsak a szexre kell, hanem igazi, komoly kapcsolatra is?
Én 32 éves vagyok a barátnőm 21.
19 éves volt mikor összejöttem vele, engem nem zavar a kor, és mondhatom azt hogy rengeteg 30 éves nőt kenderbe vág komolysága terén.
Ha nem csak egy üres pitsa, és jó csaj is, összejönnék vele. Komoly kapcsolatra is, szexhaverságra is. De akár iksz évvel később is. Ez nem kor-, hanem ízlésfüggő, illetve annak függvénye, mennyire értelmes-értékes-normális az a lány belül.
36 F
(a csajom most 24)
Szerintem pontosított kérdésedre is ugyanaz a válasz. Meg az, hogy az attól függ, a lány mikor akar családot. Mert, ha csak 28 évesen, akkor az azt jelenti, hogy a párja még 10 évvel idősebb lesz, mire apa lesz. És a gyereknek se mindegy, megéri-e az apu a szalagavatóját.
"A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Az utolsó előtti hozzászólóknak meg kíváncsi lennék a korukra, mert így nem tudom, h mennyi idősek vagytok. De kicsit pontosítok a kérdésemen: mennyi a max életkor a pasiknál, mikor még a 18 éves lány nemcsak a szexre kell, hanem igazi, komoly kapcsolatra is?
A komment megírásának időpontja: ma 17:12"
16:07 vagyok
25/F
18 éves lány is komoly kapcsolatra kell, ha kell. Csak a szexért nem hajtok egyetlen nőre sem. Tehát azért gondolom így, hogy bizonyos kor alatt nincs meg a közös érdeklődés/gondolkodásmód/világkép egy idősebb férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!