Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mennyi a max életkor, hogy összejöjjetek egy 18 éves végzős gimnazista lánnyal?
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 15:32
2/27 anonim válasza:
Lány vagyok de szerintem 30-35 évig simán összejönne veled bárki (ha erre vontkozott a kérdés, mert sajnos nem teljesen tiszta) efölött is, csak akkor már nem biztos hogy a személyed érdekli őket.
20L
3/27 anonim válasza:
Hát ez azért igen csak változó!
Minden ember másképp gondolkodik, és nem "simán" 30-35 ig bárki összejönne egy 18 évessel.
Van aki már 20 évesen azt mondja hogy egy 18 évessel köszönöm de NEM akarok összejönni!
emberfüggő, majdnem minden férfi mást szeret más az ideálja, akik a fiatal friss húsra gerjednek azoknak biztos kellesz majd.
6/27 anonim válasza:
Attól függ, mennyire érett személyiség. A határ a csillagos ég!
7/27 anonim válasza:
30 év, jóindulattal. Egy 18 éves lány gondolkodása nem elég komoly egy 30-as férfinak.
9/27 anonim válasza:
Mivel nagykoru ezért innentől a kérdést neki kéne feltenni:mi az a max kor amit pasiban elfogad?Mert én akármikor elválalnám a lányt.
10/27 anonim válasza:
Ha nem csak egy üres pitsa, és jó csaj is, összejönnék vele. Komoly kapcsolatra is, szexhaverságra is. De akár iksz évvel később is. Ez nem kor-, hanem ízlésfüggő, illetve annak függvénye, mennyire értelmes-értékes-normális az a lány belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!