Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha több órával hamarabb jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha több órával hamarabb jön át hozzád a párod, mint megbeszéltétek, az zavarna?

Figyelt kérdés
Én szeretem beosztani a napomat és nem szeretem, ha hamarabb jön, mint meg volt beszélve, mert lehet, hogy épp takarítok, tanulok vagy bármi. Ez neki rosszul esik, amit értek, de az én szempontom nem érthető meg? Másoknál ez hogy működik?

2023. okt. 29. 20:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem zavarna.

Bocs, de élem az életem, lehet hogy épp fürdök, boltba akarok menni, az anyámmal telefonálok, beiktattam magamnak valamilyen programot, tanulok stb. Szerintem egy párkapcsolatban sem lehet visszaélni egymás idejével. Ha megbeszéltünk valamit, akkor ahhoz tartsuk magunkat. Ha változtak a körülmények, akkor beszéljük meg a párunkkal. Nem olyan nehéz.

2023. okt. 29. 22:26
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem valo neked kapcsolat.. tulsagosan az "en idovel vagy elfoglalva"
2023. okt. 29. 22:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

12

Annak nem való kapcsat, aki nem tiszteli a párja idejét.

2023. okt. 29. 23:40
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
ez nem nagy baj, aki ebből ügyet csinálni azt ki dobom. hozzám is jöhet hamarabb vagy később ahogy jól esik neki ugyan ezt várom el.
2023. okt. 29. 23:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

" Pontosság a királyok udvariassága ".

Régi mondás,de nagyon igaz.

Úgy neveltek,mindig azt láttam,hogy pontosnak kell lenni,sem előbb sokkal,sem jóval később nem szabad beállítani.

Ha megyek valahova,hivatalos helyen 10 perccel,magántalálkozón 5 perccel előbb érkezem meg.És ezt elvártam és elvárom mindenkitől, akivel találkozom,lényegtelen,milyen kapcsolatban vagyok vele.

Eddig ebből nekem az életben csak előnyöm lett és tisztelnek ezért.:)

2023. okt. 30. 05:08
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
Mondjuk nálam ilyesmi nem fordult elő, már csak azért sem, mert távol laktunk egymástól, és nem volt olyan egyszerű csak úgy pár órával előbb megérkezni, és többségében inkább én mentem hozzá. De ha megtörtént volna ilyen, hogy hamarabb érkezik a vártnál, én nagyon örültem volna. :) Az esetleges határidős feladataimról meg ő is mindig tud, szóval ennek tudatában jött volna. Egyébként akkor sincs semmi rendkívüli: ha tényleg halaszthatatlan a dolog, akkor megcsinálom, ameddig ő is itt van. Nem dedósak vagyunk már, hogy ez gondot okozzon. Ha majd együtt fogunk élni, akkor is lesznek olyan helyzetek, amikor ezt-azt kötelező megcsinálni. Szép is lenne, ha onnantól kezdve egy feladatomat sem végezhetném el, mondván: mert ő itt van. :D
2023. nov. 2. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!