Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha több órával hamarabb jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha több órával hamarabb jön át hozzád a párod, mint megbeszéltétek, az zavarna?

Figyelt kérdés
Én szeretem beosztani a napomat és nem szeretem, ha hamarabb jön, mint meg volt beszélve, mert lehet, hogy épp takarítok, tanulok vagy bármi. Ez neki rosszul esik, amit értek, de az én szempontom nem érthető meg? Másoknál ez hogy működik?

2023. okt. 29. 20:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Az elején lehet zavaró, de tartós kapcsolatban engem nem zavar. Ugyanúgy csinálom a dolgom, maximum õt zavarja.
2023. okt. 29. 21:06
 2/16 anonim ***** válasza:
17%

Amig nem lakunk egyutt addig tartsa magat a megbeszelthez.

Mert mi van ha eppen a masik pasimmal szeretkezem? Holt ciki ha pl nem szall be 3.nak hanem hisztizik ... Jobb a bekesseg

2023. okt. 29. 21:09
 3/16 A kérdező kommentje:
És addig ő mit csinál nálad?
2023. okt. 29. 21:09
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

nem, nem zavar, sőt örülök, hogy előbb jön, mert akkor több időt tudunk együtt tölteni.

takarítást lehet 2en is csinálni. Tanulj akkor, amikor nincs ott.

2023. okt. 29. 21:18
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
Ahogy első írja kapcsolat elején lehet ez zavaró. Komolyabb, hosszabb ideje tartó kapcsolatnál meg csinálja mindenki tovább a dolgát, találjon ki valamit addig.
2023. okt. 29. 21:20
 6/16 anonim ***** válasza:
33%
Persze, hogy zavarna! Mi van, ha pont a seggemet borotválom...
2023. okt. 29. 21:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna. És annak venném, hogy ha megkérem X dologra, figyelmen kívül hagyja.
2023. okt. 29. 21:28
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Így zavarna. Ha nincs konkrét program, ami időhöz van kötve, akkor természetesen nem azt várom, hogy percre pontosan jöjjön, de ne több órával korábban. A megbeszélteknek megfelelően tervezném a napomat és lehet nem is lennék otthon, mert mondjuk épp bevásárolok. Ha nekem is jó, jöhet korábban, de előtte szóljon.

Komolyabb kapcsolatnál, ahol már kb. félig együtt lakunk, nem zavarna annyira, mert tudom, hogy ő is érzi magát annyira otthon nálam is, hogy elfoglalja magát, ha nekem még dolgom van. De ilyen esetben is jobban örülnék, ha megkérdezné mielőtt jön, hogy nekem most jó-e. Én szeretek előre tervezni és legalább nagyjából tudni, hogy mi mikor várható.

2023. okt. 29. 21:33
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha én mondtam, hogy x időben jöjjön, és korábban jön, az zavarna, mert nyilván nem véletlenül mondtam azt. Ha neki alakult úgy, hogy tud korábban jönni, mint amit eredetileg ő mondott, akkor nem biztos, csak szóljon legalább fél órával azelőtt, hogy ideér.

De ha rendszeresen eljátszaná, hogy random időpontokban jön, mikor még mást csinálnék, az hosszabb távon idegesítő lenne, annak meg nincs jó vége, ha az embert gyakran idegesíti a másik.

2023. okt. 29. 22:01
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Zavarna, mert nyilván okkal kérem, hogy pl 4-re érkezzen, ne kettőre.

Ha úgy alakul, SZÓLJON, és ha megfelel, akkor oké, de ha ez rendszeresen megtörténne, hogy szó nélkül beállít órákkal előbb, nem lenne a párom.

2023. okt. 29. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!