Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folytatnom kéne a párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatnom kéne a párkapcsolatomat?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 1.5 éve alkotunk egy párt, mindketten 23 évesek vagyunk. Tudni kell róla, hogy kedves, gyönyörű, főz ,mos és takarít. Rólam tudni kell ,hogy rendszerető vagyok, szeretek finomakat enni és sportolok. Az egyik problémám innen is fakad, amikor összejöttünk ő azt állította, hogy rendszeresen szokott edzésre járni, ez nem így van. Nos, nála is beköszöntött a párkapcsolat effektus és felszedett pár kilót. A külsöjével nem is lenne probléma, de a folyamatos ,,Szerinted dagadt vagyok" kérdéseivel, nekem meg a falnak beszélt ,,edzéssel és megfelelő táplálkozással ez orvosolható" mondataimmal már kezdek kicsit belefáradni. Ez már az exemnél is tapasztalható volt, innen ered ez a frusztrációm a téma felé. A másik probléma pedig az utóbbi hetekben jelentkezett nálam. Megfigyeltem ,hogy a barátnőm mindig azt mondja, milyen szexi ha ezt csinálom, milyen szexi ha azt csinálom, viszont én fordítva ugyanezt nem tudom elmondani. A sex számokkal sincs probléma, heti minimum 4 van, ami nekem pont megfelelő. A lényeg az az ,hogy a testén kívül nem tudok olyat mondani amit szexinek találnék benne és ez engem nagyon zavar. Félre ne értsetek, az zavar, hogy ezt gondolom miközben ha objektíven nézem a barátnőmet azt akarom , hogy a gyermekeim anyja legyen mert nagyon gondoskodó és megfelelő értékrendel rendelkezik. Viszont ha nagyon hosszan távon nézem a dolgokat, amikor a test már nem olyan lesz mint 20 évesen, akkor jelenleg nem látom azt, hogy később miért működne közöttünk a sex. Az edzéssel már több kört futottam vele, de hiába való. A másik problémáról ma fogok beszélni vele. Szerintetek én gondolom túl vagy ez egy valós probléma?

2023. okt. 29. 15:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"viszont a szemeivel nagyon megtudott igézni, táncolni is nagyon jól tudott , és a hétköznapokban is megvolt a flörtölés."

Szoval azt akarod mondani, hogy a mostani parodnak nincs szexi kisugarzasa? De a teste es csak az szexi benne? Nem is szoktatok flortolni??

Ezzel nem feltetlen van gond, nem lehet mindenki ilyen kisugarzasu, valaki lagyabb, valaki olyan mintha egy adag ko lenne annyira komoly, valaki lehet ronda de kisugarzasa tele van szenvedellyel. Az a gond, hogy te elvarod tole, hogy olyan legyen ami nem onmaga. Lehet neked se olyan a kisugarzados, hogy te vagy almai ferfija, de nem panaszkodik, mert szeret es kompenzalsz (vagy nem).

Probalj meg tobb izgalmat/szexualitast belevinni a kapcsolatotokba. De ne hozd fel neki az exedet peldanak, taplosag a masikhoz hasonlitani...

Ha a teste meg igy is tetszik, akkor mondd neki. Ujra divatba jott a sovanysag, lehet azert kerdi, hogy neked is az e a vagyad.

2023. okt. 30. 11:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont ha nagyon hosszan távon nézem a dolgokat, amikor a test már nem olyan lesz mint 20 évesen, akkor jelenleg nem látom azt, hogy később miért működne közöttünk a sex."

Szerintem nagyon elorekanyarodtal, nem kell felesegul venned (ha tudna hogy targyiasitod,lehet hozzad se menne). Ha te mar most azon gondolkozol, hogy meg fog csunyulni, jaj mi lesz velem, nem lesz szex (te magad is csunyabb leszel, ne felejtsd el), akkor te nem vagy keszen egy hazassagra. Sot szerintem szerelmes se vagy...

2023. okt. 30. 11:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"a testén kívül nem tudok olyat mondani amit szexinek találnék benne és ez engem nagyon zavar"

Már most sem kívánod igazán.

Nagyon fiatalok vagytok még. Ha nem vagy biztos a folytatásban, nem kell együtt maradnotok. Mind a kettőtöknek jobb lesz valaki olyannal, akinek tiszta szívből igent tudtok mondani.

Egyetértek a 12-essel.

2023. okt. 30. 16:38
 14/15 anonim ***** válasza:
60%

Én azt a részét nem értem, hogy ha tetszik a teste, akkor miért zavar hogy elején füllentett az edzésről? Nem kellett volna, na, de ha tetszik így is....

Nekem is volt olyan párom akiben bizonyos dolgok izgibbek szexibbek voltak, de hát nem leányálom az élet😅 úgy szeretem ahogy van.

Max azt tudom javasolni ha fontos neked hogy eddzetek, hogy beszelj arrol hogy eletmodot szeretnel valtani és könnyebb lenne, ha egyutt csinalnatok, jarjatok el egyutt konditerembe. Bár ez sem biztos pont, sokak meghíznak aztqn terhesség alatt és lehet időbe telik majd míg leadja. Ezzel egyutt szereted majd? Vagy akkor is a szexiségét fogod méregetni?

Ha felakarod dobni a szexualis eleteteket, mondd hogy orulnel ha minden pl két hétben készulne valami meglepivel, tánc, bármi, mert nagyon szexi, de szeretnéd ha még többet látnál belōle. Jobb tanácsot egyelőre nem tudok🤷🏼‍♀️

2023. okt. 31. 19:02
 15/15 anonim válasza:

Együtt maradtál vele?

Egy párkapcsolatot az is fog össze tartani egy életen keresztül, ha kívánni tudjátok egymást. Szerintem jól látod te magadtól is a problémát már most. És az tény, hogy lasszóval kell majd vadásznod ilyen házias csajt, de a szexualitás is nagyon fontos alappillére a kapcsolatnak, és ha neked már most hiányzik az a jó fajta szexiség, huncutság, akkor ez később méginkább fog hiányozni. Nem hiszem, hogy ez a csaj valaha is olyanná tudna válni, amilyenre úgytűnik, hogy te vágysz.

márc. 11. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!