Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemények ilyen emberről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények ilyen emberről, más is járt így es ha igen, hogyan oldotta meg?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy végig csalt es hazudott, szeretője tudott rólam es jól szórakozott. Mikor szakítani próbáltam, megfenyegetett, hogy mindenféle álhírt fog terjeszteni rólam es kirúgat munkából, es tudom képes rá, mindezt azert mert vele nincs miert szakítsak, mert én csalok ő tudja es rá akarom fogni, stb

Abszolút lehetetlen vele megbeszelni civilizaltan bármit.

Sajnos tud rólam valóban dolgokat amiket nem túl jó, ha kiderulnek (anyagi penz ügyek) es sajnos mivel ellensegem ezek szerint nincs menekvés vagy ha igen, nagy ára lesz es ezt be kell vállalni

Ez hivatalosan nem zsarolás tehat nem jelentheto. Es nekem se tenne jót.

Mit tudok tenni, mert úgy tunik, hogy mindent el kell nézzek, maskepp bajba kerulök

2 hete kulönköltöztem, es azóta várom hogy mi lesz a vége

2023. okt. 27. 21:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Es mindenhol éget, baratok, ismerosok, hogy elmebeteg vagyok stb mindenki rajtam röhög
2023. okt. 27. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Nem oldhatod meg ha vannak bizonyítékai.
2023. okt. 27. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele. Majd megúnja mindenki. A fenyegetés meg csak szavak. Azzal se foglalkozz.

Amúgy szerintem csak te gondolod, hogy mindenki rajtad röhög.

2023. okt. 27. 21:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, mert mesélték, hogy amerre jár mindenkinek mocskol
2023. okt. 27. 21:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja, igen en vagyok a nô, 43 éves
2023. okt. 27. 21:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki előtt be tud mocskolni, az nem a barátod, így azért nem is kár..

Sajnos ez ilyen, egy hosszú kapcsolat után szakításnál sajnos a barátok is megtízedelődnek.

2023. okt. 27. 21:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A legrosszabb amit tehetsz ha elnézed neki!

Muszáj bevállalnod a következményeket, meg amúgy a többségnek csak a szája nagy.

Nem tudom mennyire súlyosak, vagy nagyok a hibáid, de van róluk bizonyítéka? Mert ha nincs akkor mondani bármit lehet...

Akiknek ellened beszél, azoknak neg mond el az igazságot.

Engem is fenyegetett a férjem, hogyha ott merem hagyni, akkor többet nem látom -az akkor még baba- gyerekemet, elintezi hogy sose legyen munkám, se kapcsolatom.

Nem mondom hogy nem próbálkozott, mert hajjaj... De végül enyém a gyerek, boldog, stabil párkapcsolatban élek, és bár a munkám valóban megszűnt, de az inkább közös megegyezés volt. Most meg gyereket várok, azért nincs másik.

Szóval ki kell tartani az igazad mellett,nem áldozhatod fel magad! Vagy életed végéig alázkodni, és szenvedni akarsz?

Egyébként neg a rágalmazás, és a becsületsértés az bűncselekmény,csak legyen írásos bizonyítékod, meg egy jó ügyvéded...

2023. okt. 27. 21:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én annyiért feljelentettem egy főnökömet, mert putnoki parasztnak nevezett, becsületsértésért eljárás volt ellene és nyilvánosan bocsánatot kellett kérnie, amit természetesen nem gondolt komolyan, de azért jó móka volt, utána meg leszámoltam.,
2023. okt. 27. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:
33%
Leégetném a barátai előtt. De nagyon!
2023. okt. 27. 22:03
 10/11 anonim ***** válasza:

"mindenki rajtam röhög"

Jót mond a 6-os, most legalább megtudod, hogy kik az igazi barátaid.

2023. okt. 28. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!