Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a kapcsolatok hány százalékában jelenik meg az elhidegülés? És általában a kezdethez képest mennyi idő után kezdi felütni a fejét?
"99%
1-2 év"
Ez tűnik reálisnak. Bár egy ideje már azon is csodálkozom, hogy másoknál hogy lehet legalább az elején akkora a láng... Oké, magamból indulok ki, neten ismerkedtem, mindenki semleges maradt, a legjobbak is. Honnan/mitől jön a "varázs"?
4-es: Jól becsüld meg! Fantasztikus lehet ilyen társat találni.
Amúgy szerintem is 99%, de nem 1-2 év hanem inkább több év alatt épül le az egész ha nem tesznek bele energiát. Mi -3 gyerekkel- már szinte alig beszélünk, fogalmunk sincs hogy mi van a másikkal, mit érez stb., mert bedarálnak a hétköznapok. 15 éve vagyunk együtt, de szerintem már úgy 8 éve nem működik köztünk érzelmileg semmi. Az érdeklődés minimális hiánya az ami kiakaszt. Néha jólesne egy spontán ölelés vagy egy hátmasszázs, de már annak is örülnék ha nem b.szogatna folyton minden pitiáner dologért, meg nem üvöltözne…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!