Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki lenne, ha a pároddal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne, ha a pároddal való beszélgetés során kiderülne, hogy nem tudja, mettől meddig tartott az első vilàgháború?

Figyelt kérdés
2023. okt. 25. 22:58
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

A másodfokú egyenlet megoldóképlet elfelejtése még elnézhető, ha érettségi után valaki felé sem nézett a témának.

A Pitagorasz tétel azonban általános iskolai tananyag. Az egyenlete kifejezetten egyszerű, így ezt nem tudni, már cinkes.

2023. okt. 26. 18:43
 22/29 anonim ***** válasza:

19

Nyugi, a pitagorasz tétel nem tudás is ugyanolyan ciki. Bocs, de ilyen debilekkel nem kezdenék. A másodfokú egyenlet megoldokepkelete is az.

2023. okt. 26. 19:58
 23/29 anonim ***** válasza:

22

Akkor remélem te tudod őket, eleve az lett volna a kérdésem. Amúgy érdekes, hogy itt mindenki kihagyta a disztributivitást is. Ez még sima összeadásnál és szorzásnál is előjön, persze nem kell rajta gondolkozni, de használja kb. mindenki

2023. okt. 26. 20:11
 24/29 anonim ***** válasza:

23

Ennél sokkal különbeket is tudok kapásból. Műszaki informatikus vagyok. És ugyan reál beállítottságú, de az alapévszámok nem ismeretére nincsen mentség.

N

2023. okt. 26. 20:36
 25/29 anonim ***** válasza:

Hát akkor én nem mentegetőzöm.😅. Én azt jegyzem meg ami érdekel vagy érdekelt. Az első világháború abszolút nem érdekelt.

Díszlexia miatt a helyesírásom se az igazi. Németül beszélek perfekt, amit nem könyvből tanultam. Matekból sose voltam jó (pitagorast pl tudom😅), viszont pl a kémia mindig ment meg pl az összes létező ország fővárosát tudom.

Biológia is érdekelt, de pl az irodalom marhára nem.

N 31

2023. okt. 26. 23:53
 26/29 anonim ***** válasza:
36%

Ciki, ha 20 évesen még szűz férfi vagy.

Ciki, ha 30 évesen anyáddal laksz.

Ciki, ha a fizetésed nettó 200.

Őszintén: ki a f...t érdekelnek ezek a lexikális dolgok??? Legyél életképes és kész.

2023. okt. 27. 05:33
 27/29 anonim ***** válasza:
Azért jó hogy fontos sokaknak a lexikális tudás. Töriből jó voltam, de egy nyamvadt diplomát mem tudtam letenni. A páromat én segítettem Töriből és 4 gazdasági diplomát tett le.
2023. okt. 27. 05:35
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Ha amúgy jó az ágyban, nem zavarna, hogy nem jegyez meg nem túl fontos évszámokat
2023. okt. 27. 12:22
 29/29 anonim ***** válasza:

Valaki említette az összefüggéseket, hogy az fontosabb, mint az évszám... Ja, csak ha nem tudod elhelyezni időben az eseményeket, akkor hogy látod meg az összefüggéseket?

A történelem pedig fontos ahhoz, hogy a mai tarsadalmi-politikai események szövevényeiben eligazodjunk.

2023. okt. 28. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!