Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne, ha a pároddal való beszélgetés során kiderülne, hogy nem tudja, mettől meddig tartott az első vilàgháború?
A másodfokú egyenlet megoldóképlet elfelejtése még elnézhető, ha érettségi után valaki felé sem nézett a témának.
A Pitagorasz tétel azonban általános iskolai tananyag. Az egyenlete kifejezetten egyszerű, így ezt nem tudni, már cinkes.
19
Nyugi, a pitagorasz tétel nem tudás is ugyanolyan ciki. Bocs, de ilyen debilekkel nem kezdenék. A másodfokú egyenlet megoldokepkelete is az.
22
Akkor remélem te tudod őket, eleve az lett volna a kérdésem. Amúgy érdekes, hogy itt mindenki kihagyta a disztributivitást is. Ez még sima összeadásnál és szorzásnál is előjön, persze nem kell rajta gondolkozni, de használja kb. mindenki
23
Ennél sokkal különbeket is tudok kapásból. Műszaki informatikus vagyok. És ugyan reál beállítottságú, de az alapévszámok nem ismeretére nincsen mentség.
N
Hát akkor én nem mentegetőzöm.😅. Én azt jegyzem meg ami érdekel vagy érdekelt. Az első világháború abszolút nem érdekelt.
Díszlexia miatt a helyesírásom se az igazi. Németül beszélek perfekt, amit nem könyvből tanultam. Matekból sose voltam jó (pitagorast pl tudom😅), viszont pl a kémia mindig ment meg pl az összes létező ország fővárosát tudom.
Biológia is érdekelt, de pl az irodalom marhára nem.
N 31
Ciki, ha 20 évesen még szűz férfi vagy.
Ciki, ha 30 évesen anyáddal laksz.
Ciki, ha a fizetésed nettó 200.
Őszintén: ki a f...t érdekelnek ezek a lexikális dolgok??? Legyél életképes és kész.
Valaki említette az összefüggéseket, hogy az fontosabb, mint az évszám... Ja, csak ha nem tudod elhelyezni időben az eseményeket, akkor hogy látod meg az összefüggéseket?
A történelem pedig fontos ahhoz, hogy a mai tarsadalmi-politikai események szövevényeiben eligazodjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!