Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy állnátok hozzá,ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állnátok hozzá,ha a pasitok rendszeresen azért kezdene el reggel zörögni,hogy felkeljetek,és kaját csináljatok neki?

Figyelt kérdés
Velem egyszer-kétszer eljátszotta,de kezd elegem lenni belőle.Hogyan tudom megelőzni,hogy ne csináljon belőle rendszert? Otthon megszokta,mert anyuci csinálta neki reggel mindig a kaját..Hát nekem nem áll szándékomban ilyen,mert akkor inkább gyereket vállalok,mint őt "babusgassam" ilyenekkel. Ráadásul hajnalban érek haza, és jó lenne aludnom.
2023. okt. 25. 12:58
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
0%
30. Amúgy ez valami csodálatos, hogy nálatok van a férfiak számára legértékesebb valaúta, a pin@. És nem tudtok élni vele. Ilyen sz@rfaszúakra vesztegetitek az időt meg az életeteket. És senki ne mondja nekem, hogy nincs nem agresszív nem tirpák férfi. Ja hogy az nem hazudozna kampányidőszakban szépeket, hanem tenni kéne nektek is a kapcsolatért? Hát ha ez a sors kell, akkor egyétek meg, amit főztetek!
2023. okt. 26. 11:51
 32/50 anonim ***** válasza:
95%
31, gondolom te főnyeremény vagy....:D
2023. okt. 26. 11:58
 33/50 anonim ***** válasza:
4%

32. A kérdezőénél, meg a te pasidnál határozottan jobb. Persze távolról se főnyeremény, de ezeknél határozottan jobb. Eszembe nem jutna kiszolgáltatni magam, még a kávét is ágyba kapná a párom.

Jó jó tudom sokat várok heti 3-4 mindkettőnek élvezetes szexel…..

2023. okt. 26. 12:04
 34/50 A kérdező kommentje:
Szexel kompenzálni és elvárni cserébe bármit is,soha nem jó dolog.
2023. okt. 26. 12:08
 35/50 anonim ***** válasza:
94%

33, az én pasimnál?

ehát én férfi vagyok:D Nem én vagyok a huszonvalahányas akivel itt beszélgettél.

De az a megszólalási minta amit itt tolsz nekem elég lenne, hogy haveri körbe se engedjelek, nemhogy párkapcsolatra...

2023. okt. 26. 12:11
 36/50 anonim ***** válasza:
71%
És tippeld már meg, 31-33, hogy hozzád hasonlóból mennyi rohangál az utcán, mekkora esélye van egy átlagos nőnek belétek futni! Elárulom, rohadt kevés. Ez a csicskító fajta, mint a 30-asé is, képezi a többséget még ma, 2023-ban is. És tök mindegy, hogy huszonéves vagy a duplája, hogy iskolázatlan meg buta is vagy intelligens és tanult, hogy "mérnök úr" vagy ács, hogy mucsaröcsögei vagy budapesti, ebből a szempontból semmi különbség. Olyan nőt keresnek, aki hajlandó vinni tovább, amit az anyjuk addig, de pluszban még jókat szexelni is lehessen vele, jól nézzen ki, ja meg dolgozzon is, ne kelljen eltartani, igaz, ez a nő érdeke is, hogy ne kerüljön kiszolgáltatott helyzetbe.
2023. okt. 26. 12:17
 37/50 anonim ***** válasza:
94%
36, mert szerinted az, aki a pnát mint valutát tekinti és elvárja a szexet, az nem az a tahó fajta aki ellen itt felszólal?:D
2023. okt. 26. 12:26
 38/50 A kérdező kommentje:
Hát...komolyan utolsó...inkább nem írok semmit. Persze,nem kell udvarlás..csak hamar gyorsan durr bele bumm,aztán otthagyni a nőt utána..Gratula!Rátok sem kell főzni, mosni nem,! az is hazug kampány,hogy mi azt olyan szívesen csináljuk!Miért nem szolgáltok minket ki,mondjuk Ti?
2023. okt. 26. 12:37
 39/50 anonim ***** válasza:
8%

36. Nem tudom 10ből 1-2 talán. De nem érzem hogy ettől bárkinek is kapos lennék.

37. Miért kell úgy csinálni, mintha a jó szex nem lenne értékes? Miért szégyeníteni kell a másikat, ha ez fontos neki? Mi az hogy valakinek nem lehetnek elvárásai e téren?

B@szki legyenek a nőknek is, szexuális is meg, meg minden más téren is. Éljenek azzal hogy értékesek, nem csak szexúálisan persze, de kémia nélkűl megette az egészet a fene. Ha már egy olyan világban élűnk, ahol a férfi udvarol, és ő fut a nő után, és igen többek közt a szex miatt is. Akkor nehogy már úgy csináljunk, mintha nem válogathatna. Természetesen nem a szex az egyetlen értéke egy nőnek. Sok más is dolog is fontos. De ez valami katasztrófa, hogy a 21edik században még ott tartunk hogy szabadkozni kell, ha vannak szexuális elvárásod is egy kapcsolatban.

2023. okt. 26. 12:48
 40/50 anonim ***** válasza:
5%
39. Ki mondott olyat hogy durr bel kell? Még mindig nem érted. A legszebbet hazudozó kell, nem az amelyik igazat mond, tenni nem tesztek az ismerkedésbe, elvárjátok hogy mindent a férfi intézzen, pont ezért könnyen átverhetők vagytok. És be is ugrotok a dolognak, pl te is!
2023. okt. 26. 12:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!