Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolatotok elején érzitek már, h a párotok egyben a társatok is?
4 hónapja vagyok együtt a barátommal, nagyon szeretem, de sajnos nem érzem azt, h igazi társ is, amire nekem szükségem van. Fog ez változni, ahogy jobban megismerjük egymást? Ami még bánt, h a komoly beszélgetéseket egyébként nem szereti, nem is nagyon reagál, ha komoly dolgot mondok neki. Próbáltam neki elmondani, de semmi értelme, azt érzem, h kényelmetlen számára, így meg nem akarok beszélgetni, h túl akar lenni rajta és megkérdezi, miről beszélgessünk.
Lehet, h hülyeséget kérdezek, de nem vagyok túl tapasztalt, ő az első barátom, akit szeretek!
Ha a véleményetek mellet a tapasztalataitokat is leírnátok, már az is nagy segítség lenne!
Kort és nemet is írjatok, légyszi!
Előre is köszönöm!
Vannak olyan emberek akiknek sok idő kell ahhoz, hogy kimutassák egymás előtt a valódi érzéseiket, és idő kell hogy feloldódjanak a másik előtt. A szex az lehet, hogy megy meg működik de az egy másik dolog.
A valódi érzelmeiket jó páran nem merik kimutatni félnek a következményeitől. És vannak akik tettekkel sem merik kimutatni mit éreznek.
Szóval ha szereted és úgy érzed ő is kedvel és úgyahogy szeret téged akkor adj még neki pár hónapot. DE! Ha pár hónap múlva is ilyen zárkózott marad és ez neked nem tetszik, és nem így képzeled el a párodat, azaz nem leszel mellette boldog, és vidám sem, akkor hagyd el!!!!
Elején vagytok a kapcsolatnak pár hónapot még adj neki és ha nem akkor lépj ki belőle. Nem ő az egyetlen pasi...
Én a kapcsolatunk elejétől kezdve érzem, a párom is. Bő két hónapja vagyunk együtt, de az első perctől tudjuk, hogy együtt éljük le az életünket. De ez nagyon ritka eset.
21L, 26F
ha nem érzed h ő az igazi minden téren,inkább hagyd. ez nem fog változni jó irányba. mond meg neki h mi zavar. lehet h ő is így érez
keresd meg a párod,ne húzd az időt vele. én is volt h vártam valakire-3ésfél évet- pedig ott is tudtam h nem fog változni de reménykedtem. a mai eszemmel már nem tenném.
33éves nőci vagyok férjjel 2 gyerekkel. a férjemnél rögtön érzetem h olyan amilyenre vágyom,plusz meg is mondtam neki h mindig legyen őszinte ne mutassa magát másnak én sem fogom és akkor hamar kiderül minden oké e. hát minden oké ennyi év után is :)
sok szerencsét neked!!!
Én ezt úgy a 7-8. hónapunk körül éreztem, akkora alakul ki az a fajta bizalom, ami alapján az ember kijelentheti, hogy a párom ebben a legjobb barátom és a legfőbb bizalmasom is. 4 együtt töltött hónap még nagyon kevés ehhez.
Az, hogy a pasid nem szereti a komoly beszélgetéseket, szerintem meg csak te reagálod túl: a férfiak nem lelkizősek, nem szeretik az éjszakába nyúló, mély lélekfeltáró beszélgetéseket. De ezt nem azt jelenti, hogy nem szeret, csak egyszerűen ilyen. Ha lelkizni akarsz, tedd a barátnőiddel.
Őszinte leszek: lehet hogy sokan nemhisznek a szerelem első látásra dologban, de nekem ezvolt. A barátom elmesélte, hogy amikor először aztmonta hogy nemakarsemmit, akkor szeretett belém, mert látta h hogyan orditok érte.
Amikor összejöttünk, akkor azt éreztem, hogy ő az én egyetlen társam, az életem. A szerelmem, a legjobb barátom. 1 éve vagyunk együtt :) Nála ugyanez volt :)
15/L Szandi*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!