Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny a páromra?
Én 21 éves vagyok, Ő 26.
Nem élünk még együtt, másfél éve vagyunk együtt.
Ha sétálunk utcán és lát egy szép lányt vagy akinek jó alakja van, látom rajta hogy be jön neki csak próbálja takarni erre ha megkérdezem mindig elneveti magát és azt mondja hogy én bolond vagyok nem is jön be neki, letagadja stb.
Bevallom, hogy alapjáraton féltékenytípus vagyok nagyon, de ezekből nem csinálok nagy ügyet csak néha összeveszünk ilyen dolgokon. Ha pl. megnézem a Tiktokját mindig teli van nőkkel. A Tiktok azt dobja fel amit gyakran nézünk. Érdekes módon nekem ennyi nőt nem dob fel a Tiktok mint neki.
Ja és ha velem fordul ez elő, ő ugyanilyen féltékeny.
Ez sem nagy dolog, nem csinálok belőle nagy ügyet. Csak kiváncsi vagyok a véleményetekre és hogy más kapcsolatokban is ilyen dolgok fordulnak elő? Ilyenekből másnál is vannak viták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!