Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan féltékeny/bántja a párom?
Meglepett a korotok, mert azt hittem, tinikről van szó.
Alig egy év után olyan gondjaitok vannak, mint "normál" esetben a házastársaknak 10-20 év után. Egyértelműen hiányzik a megfelelő kommunikáció mindkettőtök részéről, de már önmagában az is elég nagy probléma, hogy szexuálisan teljesen más az igényetek. Ezt lehet húzni ideig-óráig, de ha már most kiütközik, később csak rosszabb lesz.
Annyit még hozzáfűznék, hogy én valahányszor igazán szerelmes voltam, megpróbáltam minél több időt együtt tölteni a szerelmemmel. Gondolj bele, még alig egy éve vagytok együtt, de az időd nagy részét online játékokkal töltöd, a játékon kívül pedig idegenekkel beszélgetsz.
Ezek talán még külön-külön is végzetesek egy kapcsolatot tekintve, de így együtt semmi jóra nem számítanék a helyedben.
"Egy szóval sem mondtam hogy nem töltünk együtt időt. Tény mostanában haza érünk jatszunk ő is játszik. Vagy le ülünk együtt enni nézünk valamit aztan játszunk. 11 éjfélkor pedig be fekszünk az ágyba."
Te komolyan ezt tartod tartalmas időtöltésnek? Ha hazaértek munkából, max. megnéztek egy filmet együtt, azon kívül mindketten játszotok. Tulajdonképpen miért is vagytok együtt? Ez minden, csak nem kapcsolat.
Mi 8 év után is rengeteg közös programot csinálunk a párommal. A közös alatt azt értem, hogy nem egy lakásban vagyunk és játszunk, hanem egymással foglalkozunk. Elmegyünk ketten kerékpározni, moziba, kirándulni, kiállításra vagy leülünk a kanapéra egymással szemben és beszélgetünk. Mindenről, néha hülyeségekről is, de a lényeg az, hogy egymással foglalkozunk.
Nem csoda, hogy nem működik a kapcsolatotok, hiszen fogalmatok sincs róla, hogy mire van szüksége a másiknak. Még odáig sem jutottatok el egy év alatt, hogy rendesen meg akarjátok ismerni egymást.
Tiniknél elmegy, de közel a harminchoz... nevetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!