Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondta lássuk mit hoz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta lássuk mit hoz a jövő, mit jelent?

Figyelt kérdés

A segítségeteket szeretném kérni.

Együtt vagyunk a barátommal lassan fél éve.

Előtte olyan 9 hónapja ismertük egymást, barátsággal kezdődött, majd elkezdtünk randizgatni.

Az elején biztos volt benne, én vagyok az igazi, el akarja kötelezni magát mellettem, szeretne családot, gyereket, azt akarta én legyek az otthonülő felesége (ezt egyik nap is mondta).

De mostanában olyan furcsa, mikor kicsit hosszabban beszélgettünk, és szóba került a téma, mondta "lássuk mit hoz a jövő", ami elég furcsa.

Nem tudom, hogy bennem nem biztos, hogy én lennék számára az igazi, vagy magában nem biztos, hogy ő lenne megfelelő.

Nem találkozunk sokat, más városban lakik (nem élünk együtt), azt tudom sokat dolgozik, emellett tanul, és készül az autós vizsgára, tehát van jövő képe.

A szüleivel igaz még nem találkoztam, de mesélt nekik rólam, a barátaival hamarosan találkozom.

Nagyon figyelmes, kedves velem mikor együtt vagyunk.

Előttem lévő barátnőjével tudom voltak gondok, mérgező kapcsolat lehetett azok alapján amiket mesélt (van úgy hogy zaklatja őt), vele együtt éltek.

Lehetséges emiatt is óvatos.

Én sose veszekedtem vele, nem akadtam ki semmin, nem kértem számon, mindig toleráns és megértő voltam, nem kényszerítettem sose semmire.

Azt mondta boldog velem.

Kérdezzek rá, hogy értette amit mondott? Bennem vagy magában nem biztos?

Félek elriasztom és azt éreztetem vele nekem elvárásaim vannak.

Azt szeretném, saját maga akarjon tervezni velem.

A személyeskedéseket hagyjuk ''de szemét'' ''biztos van valakije'' stb.

Nem hiszem lenne valakije, olyannak ismerem aki lezárja kapcsolatait mielőtt újat kezd (így tett eddig is, előző után egy évig nem volt senkije).

Objektív válaszoknak örülnék.

Ő 26 én 28 vagyok.

Előre is köszönöm.

2023. okt. 24. 09:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Válaszolnál az én kérdésemre? -9 vagyok.
2023. okt. 24. 12:20
 12/19 anonim ***** válasza:
-9 vagyok ismét, köszönöm a választ. Remélem tudtam segíteni.
2023. okt. 24. 12:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jol latod kerdezo. Ez hatraarc a korabbi bemondashoz kepest. Es bizony latod a jeleket. Azt felejtsd el, hogy valakit, aki tegwd akar "el lehet ijeszteni" egy banalis kerdessel. Plane nem 6 honap utan. De szerintem ide meg a kerdes is felesleges. Ha a kapcsolat nem fejlodik, az megreked egy szinten. Az a csucspont. Szerintem ti elertetek es mindketten erzitek is ezt, de bevallani egyikotok sem meri. O ferfi reszrol a tervek helyett a sodrodast valasztja, a vallat huzogatja, ha kerdezed a nem tudom a lett a default valasz. Pedig tud tervezni, vannak celjai, korabban a kapcsolattal is tervezett. De mara ez a multte. Te pedig erre reagalsz az agyalassal, elbizonytalanodtal, jogosan. Itt lenne az ideje tiszta vizet tolteni a poharba, leulni es megbeszelni, hogy ennek legyen vege, mert nem mehet igy tovabb. Aztan vagy talaltok ra epkezlab kompromisszumot, hogy egyutt hogyan tudtok tovabbmenni, vagy nem. De igy ne folytassatok, mert ez csak sodrodas, cel nelkul. Gondolom en.
2023. okt. 24. 12:42
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

"Együtt vagyunk a barátommal lassan fél éve.

Az elején biztos volt benne, én vagyok az igazi, el akarja kötelezni magát mellettem, szeretne családot, gyereket, azt akarta én legyek az otthonülő felesége (ezt egyik nap is mondta).

De mostanában olyan furcsa, mikor kicsit hosszabban beszélgettünk, és szóba került a téma, mondta "lássuk mit hoz a jövő", ami elég furcsa."

Hogy hogy az elején? Fél éve vagytok együtt.

Most is az elején vagytok. Jó nem úgy mintha 1 hét telt volna el, de valljuk be félév sem olyan sok idő.

"Nem találkozunk sokat, más városban lakik (nem élünk együtt), azt tudom sokat dolgozik, emellett tanul, és készül az autós vizsgára, tehát van jövő képe."

Főleg így, hogy azt írod nem találkoztok túl sokat. Fél év nem nagy idő.

Nekem meg az a fura, hogy valaki már az elején ezt pedzegeti gyerek stb. Jó azt tudhatja, hogy akar e vagy sem majd így általánosságban, de hogy az elején már ezt beszéli valaki.

Kérdező, hogyha megígér valamit mondjuk a közeljövőben ez meg az lesz, azokat betartja? Tehát mitudomén azt mondja ide meg ide elmentek, vagy bármi, amit ígér.

Az is lehet, hogy valaki a jövővel hitegeti a másikat, mert tudja, hogy te erre vágysz, és ezért ezeket mondta, mert ezt akartad hallani.

Vagy csak éppen volt egy olyan hangulata, és azért mondta. Aztán később gondolkodott, hogy "úristen miket mondtam, hisz nem is régóta vagyunk együtt". Bármi lehet igazából, ezt csak ő tudja, de ha a jövővel hiteget, akkor azt figyeld, hogy a beígért dolgok teljesülnek e. Ilyen kisebb dolgok, ha az sem, akkor csak direkt mondja, mert tudja, hogy vágysz ezekre.

Vagy csak szimplán elbizonytalanodott, nem biztos a kapcsolatban.

De mondom félév nem nagy idő, ismerkedjetek, programozzatok együtt, ismerd meg a személyiségét stb.

2023. okt. 24. 13:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az #5-hoz & a #13-ashoz. Valami nem stimmel.

Mèg lubickolnia kène a szerelemben iràntad. Nem elintèznie tèged annyival, hogy nem tudja mit hoz a jovo, nem tudja, hogy lesz-e màs helyetted. 👀

Ez tobb, mint furcsa.

Kommunikàljatok ès ha ùjabb into jelekre figyelsz fel, vagy nem bìzol benne inkàbb szakìts vele.

2023. okt. 24. 13:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Valóban érdemes figyelni a tettekre is, nem csak a szavakra. Bár az érződik, hogy a lelkesedése alább hagyott. Úgy tűnik elmúlt nála az a rózsaszín köd, ami még nálad tart. Fél év azért nem olyan sok idő, várj még -ahogy tervezed is- még kb. fél élvet. Ez alatt az idő alatt -kérdezősködés nélkül is- kiderül, merre halad a kapcsolat. Ha mégsem, akkor beszélj vele a terveiről.
2023. okt. 24. 18:36
 17/19 anonim ***** válasza:

De ha állandóan mondaná hogy veled tervez így úgy az se lenne garancia semmire. Megvárod az egy évet és kész, ha nem léptek előre akkor lehet ezen agyalni meg kell erről beszélni.

Éld meg addig a pillanatokat.

2023. okt. 24. 21:48
 18/19 SzabinaKovacs927 válasza:
Hasonlo nekem is parommal. Az elejen apunak is mondta hogy el akar venni. Aztan mondtam hogy 30 eves koromig nem akarok gyereket. Azota semmi ilyesmi. De nekem nem mondott ilyet. En azt latom a te helyzetedben hogy nem akar elvenni. Vagy lehet evek mulva. Ha azt mondja hogy veled vagy massal akkor annyira nem szerelmes.
2023. okt. 25. 12:05
 19/19 anonim ***** válasza:

"Nem akarok arra eszmélni, telnek az évek, nincs előre lépés a kapcsolatban, és csak az időmet pazarolta."

Ha te már most elégedetlen vagy és nem boldog, akkor pazarolod az idődet.

2023. nov. 30. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!