Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta lássuk mit hoz a jövő, mit jelent?
A segítségeteket szeretném kérni.
Együtt vagyunk a barátommal lassan fél éve.
Előtte olyan 9 hónapja ismertük egymást, barátsággal kezdődött, majd elkezdtünk randizgatni.
Az elején biztos volt benne, én vagyok az igazi, el akarja kötelezni magát mellettem, szeretne családot, gyereket, azt akarta én legyek az otthonülő felesége (ezt egyik nap is mondta).
De mostanában olyan furcsa, mikor kicsit hosszabban beszélgettünk, és szóba került a téma, mondta "lássuk mit hoz a jövő", ami elég furcsa.
Nem tudom, hogy bennem nem biztos, hogy én lennék számára az igazi, vagy magában nem biztos, hogy ő lenne megfelelő.
Nem találkozunk sokat, más városban lakik (nem élünk együtt), azt tudom sokat dolgozik, emellett tanul, és készül az autós vizsgára, tehát van jövő képe.
A szüleivel igaz még nem találkoztam, de mesélt nekik rólam, a barátaival hamarosan találkozom.
Nagyon figyelmes, kedves velem mikor együtt vagyunk.
Előttem lévő barátnőjével tudom voltak gondok, mérgező kapcsolat lehetett azok alapján amiket mesélt (van úgy hogy zaklatja őt), vele együtt éltek.
Lehetséges emiatt is óvatos.
Én sose veszekedtem vele, nem akadtam ki semmin, nem kértem számon, mindig toleráns és megértő voltam, nem kényszerítettem sose semmire.
Azt mondta boldog velem.
Kérdezzek rá, hogy értette amit mondott? Bennem vagy magában nem biztos?
Félek elriasztom és azt éreztetem vele nekem elvárásaim vannak.
Azt szeretném, saját maga akarjon tervezni velem.
A személyeskedéseket hagyjuk ''de szemét'' ''biztos van valakije'' stb.
Nem hiszem lenne valakije, olyannak ismerem aki lezárja kapcsolatait mielőtt újat kezd (így tett eddig is, előző után egy évig nem volt senkije).
Objektív válaszoknak örülnék.
Ő 26 én 28 vagyok.
Előre is köszönöm.
Nem jelent az égvilágon semmit.
Benned viszont nagyon sok bizonytalanság van. Ezen dolgozni kéne, mert különben ez a "minden apróságon agyalok" tönkre teheti a kapcsolatotokat.
2# ez is egy válasz.
Reméltem kapok megnyugtató vagy építő választ.
Hallottam már olyan eseteket, mikor a lány évekig (2, 3 vagy akár 5 évig) volt együtt valakivel, volt akinek a pasija azt mondta neki házasság nem fontos csak egy darab papír (ami azért nem egészen így van), volt akinek ígérgették és lány várta a pasi elvegye....
Aztán váratlanul ezek a csajok dobva lettek egy másikért, akiket sokkal rövidebb idő után elvettek feleségül, aztán gyerek is lett.
Azok a csajok fájdalmasan jöttek rá, hogy nem a házasság volt ellenükre, nem házasságot nem akartak, őket nem akarták elvenni.
Vagyis maradtak a biztosban ezek a pasik, keresték kifogásokat vagy hitegették őket, jól tudták nem őket akarják a jövőben, majd mikor jött egy számukra jobb (akire vártak) azokat elvették.
Az oké, valakinek valaki nem az igazi, vagy megfelelő, mind mások vagyunk más igényekkel.
Viszont nem tisztességes rabolni más idejét, ha tudja nem vele tervez úgyse.
Beszélje meg vele ha gondjai vannak vele, ha nem ő megfelelő, ennél még az is jobb ha szakít vele (és találna lány is olyat aki vele tervez).
Így azt az érzetet keltik ezekben a lányokban, velük gond van, nem elég jók.
Volt egy ilyen aggodalmam nekem is, valamiért talán nem én vagyok megfelelő, már nem velem tervez, de addig is velem marad (ha már összejött velem), míg nem talál számára jobbat.
Azt nem értem, ha gondja van velem, miért nem szól, hogy változtassak rajta.
Vagy akkor ha nem velem tervezi jövőjét, mondja meg.
Soha semmiért nem hisztériáztam, velem mindent meg lehetett beszélni.
Neki is megmondtam, ha esetleg úgy dönt kilép, elfogadom.
Mondta erre is, meglátjuk hogy alakul, velem vagy mással tervezi-e életét.
Azért is furcsa, mert számomra nem kérdés, én nem mondanék ilyet.
Én biztos vagyok benne, hogy vele szeretnék lenni.
Egy komoly, okos, érett gondolkodású fiú célokkal.
Vagy az történik, hogy mivel féléve vagytok együtt nem akar fölöslegesen ígérni semmit már mert elmúlt a rózsaszín köd, vagy az, hogy tőled egyáltalán nem akar gyermeket valami miatt hiába szeret.
Mindkettő opció gáz, úgyhogy ülj le vele és kérdezd meg mégegyszer mire gondol. Ha habbog össze-vissza, egyáltalán nem szól semmit hozzá, akár ideges lesz akkor döntsd el hogy vele vagy nélküle folytatod az életed. Mindezt azért írom, mert az én párom 4 hónap után mondta, hogy velem tervez családot és az áruházban még a "babarészlegre" is behúzott, mutogatta mit szeretne. 6 éves kisfiunk van már, imádja őt ugyanúgy, mint én és nincsenek köztünk bőven nézeteltérések ( a kicsit leszámítva olykor).
5-ös, az nagyon szép, hogy a te párod 4 hónap után azt mondta, hogy veled tervez családot, de ez egyáltalán nem szokványos és nem is elvárható.
Fél év együtt járás után csöppet sem tudja még, hogy egy életen át veled akarna-e együtt élni, kérdező.
Egyszerűen várjál, hagyd a maguk útján menni a dolgokat. Ha most leülteted, hogy veled akar-e közös jövőt, akkor simán lehet, hogy elriasztod a siettetéssel.
"Előttem lévő barátnőjével tudom voltak gondok, mérgező kapcsolat lehetett azok alapján amiket mesélt (van úgy hogy zaklatja őt), vele együtt éltek."
Hogy-hogy zaklatja, telószám/email csere után is? Személyesen szintén zaklatja?
Tanácsot adhattok (mindenki magából indul ki, a tapasztalataiból), a gond az sem engem, sem őt, sem a szituációt nem ismeritek.
Mint ez a feltételezés, hogy amiatt lehet, mert tegyük fel szóba hoztam tùl sokszor vagy mert pörögtem rajta.
Egyáltalán nem így van.
Nem én hoztam szóba, ő dobálozott ezekkel.
Én is keményen dolgozom, szeretnék valamit elvégezni (az most nem fontos mit), legfeljebb ezen a szinten hoztam szóba, hogy én is dolgozom jövőn.
Azt mondtam egyszer, nekem az boldogság lenne, ha egy nap a közös gyermekünket várnám, kedvesen fogadta.
Ezen kívül nem hoztam szóba, teljesen más dolgokról beszélgettünk nagyrészt.
Sőt mondtam, ismerjük meg egymást, adjunk időt. Sose sietettem.
Pont azért nem merem majdnem fél év után megkérdezni, hátha korai lenne, vagy megrémiszteném, azt éreztetném vele hogy sietettem.
Amiért megnyitottam ezt a kérdést, hogy mások mit gondolnának erről.
Arra is gondoltam, talán abban nem biztos, meg tudja-e teremteni feltételeket a családalapításra, azért nem ígér semmit.
Azon gondolkodom, várok egy kicsit még, mit mond.
Csak nem tudom mennyit.
Egy évnél tovább nem húznám, addigra talán tudnia kellene, hányadán állunk.
Én kissé tartok tőle, azért nem ígér semmit, mert meggondolta magát, mégse én vagyok megfelelő (valamiért).
Most lehet mondani, én agyalok rajta túl sokat, oké.
De ha tegyük fel beigazolódik amitől tartottam, akkor pedig mondhatjátok ''hogy nem vetted észre'' ''miértnem vetted észre'' ''ez meg az piros zászló'', stb.
Ha valaki gyanakszik, azt mondják felfújja, ha megtörténik baj, jajj miért nem vetted észre jeleket.....
Nem akarok arra eszmélni, telnek az évek, nincs előre lépés a kapcsolatban, és csak az időmet pazarolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!